![]() |
Nu pot sa nu zici nimic...
Dar ca toti au zis felicitari..,yo zic BRAVO ! :peace: |
Felicitari ... dar sunt suparata... k nu am stiu sa vin :cry:
|
astept reportajul!!!
|
Nici pe noi nu ne-a anuntat nimeni. Sincer nici nu ne asteptam .. dar ... oricum felicitari inca o data !
|
Astept cu nerabdare reportajul.
|
imi cer scuze ca intarzie ... fac tot posibilul ca acest timp sa fie cat mai scurt
|
poate ne faci o surpriza in seara asta ... asa ca pe neasteptate :lol:
|
cand imi vine il si public
|
felicitari pentru eveniment, aveti tot respectul meu..
da' am si io o nedumerire.. sau nemultumire.. sau oricum ati vrea sa o numiti. Nu ash vrea sa fiu off-topic da' ash vrea si io sa shtiu, dc nu sunt in nici un club sau asociatie, eu de unde pot afla de intalnirile astea dinainte?( si nu dupa.. ca nu fac altceva decat sa ma zgarii pe ochi) Inca o data felicitari si tineti-o tot asha... :wink: |
cum adika cand iti vine ?
|
cand imi vine cd-ul de la Realitatea TV
|
Re:
Quote:
am inteles cumva ca initial era vb doar de a merge cateva masini pt a realiza un reportaj, apoi spontan oamenii s-au strans... si noi am fost anuntati in ultimul moment, cam cu 1/2 ora inainte de strangerea oamenilor... eram in masina si am plecat direct, nu am avut timpul necesar de a ajunge la compuri si ... oricum era deja tarziu samai vada cineva... |
Mai luca, ce repede te ratzoiesti, parca era cineva obligat sa anunte tot forumul de adunarea asta care a fost aproape spontana(s-a transmis vestea din vorba in vorba in seara respectiva)...Nu e nimeni, sa stii, obligat sa anunte tot poporul...vestea s-a dus printre cei care au, cat de cat, cu adevarat o legatura cu fenomenul asta, ma rog, cu exceptia unora care probabil au fost ignorati din alte motive care nu prea ne privesc...
|
-Imi cer scuze ca nu am anuntat pe internet aceasta intalnire desi timpul nu permitea acest lucru (2ore).
-Scopul a fost de a promova cursele legale cat si etapa care se va desfasura la inceputul lunii Noembrie in Bucuresti. Un scop secundar in premiera pe sticla este promovarea a 2 noi Cluburi (Viitoare Asociatii Club Sportiv) care nu sunt inca definitivate din punct de vedere legal dar pe care noi le sustinem si le oferim facilitati la cursele organizate de noi,este vorba de\" Insomnia Racing Club \"si\" 4Speed Squad\" cat si promovarea www.4tuning.ro. |
felicitari felicitari
va admir pentru chestia asta in curand o sa apara si MITZA mea pe acolo :lol: mai am un pik de lucrat la ea si ne vedem si noi la un mik spectacol |
| All times are GMT +2. The time now is 20:15. |
- Copyright 2026 4Tuning