Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tuning pe machete (https://forum.4tuning.ro/506-tuning-machete.html)
-   -   Machete in lucru - DrifterGT (https://forum.4tuning.ro/506-tuning-machete/210807-machete-lucru-driftergt.html)

andy design x 04-10-10 20:34

Re: Machete in lucru-DrifterGT

Quote:

Originally Posted by DrifterGT (Post 3702677)
Am adaugat mocheta la M5 :D.

Arata foarte bine!!!Bravo!!!;):o:-P:oops:8):arrow:

FED express 05-10-10 07:38

nu arata rau man.bravo.

DrifterGT 06-10-10 12:56

4 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by andy design x (Post 3702693)
Arata foarte bine!!!Bravo!!!;):o:-P:oops:8):arrow:

Quote:

Originally Posted by FED express (Post 3703448)
nu arata rau man.bravo.

Ca tot vine iarna si in cabrio e mai frig , hai sa punem mocheta si in el :D.

FED express 06-10-10 13:40

nu a fost deloc o idee rea.in privinta culorii...mi e nu-mi prea place, dar in rest e ok.ai facut treaba buna.:D

DrifterGT 06-10-10 14:10

1 Attachment(s)
Pai culoarea/material e aproape ca cel care il foloseste kyosho.

Numai ca problema este ca a mea este vopsita (si nu deodata neagra) si de aceasta cand fac poze de la 3cm cu blitz iese alta culoare. Dar defapt ea e neagra doar ca reflecta lumina.

La lumina naturala se vede la fel ca X3 :D.

InSidE 09-10-10 16:39

Re: Machete in lucru - DrifterGT

not bad 8)
arata bine.bravo

DrifterGT 10-10-10 11:29

13 Attachment(s)
Multumesc , acum sa trecem la lucruri mai faine!

Volkswagen Passat 2001 Tuning !

*Grila fata plasa metalica
*Jante 22" cu buza cromata
*Discuri de frana
*Etrieri rosii
*Folie geamuri spate 100%
*Parasolar fata/spate
*DvD interior fata/spate
*3 BOXE spate luneta
*Numar inmatriculare luneta
*Scaune cu centrul alb
*Faruri negre
*Scos emblema VW
*Scos placute [VW SEDAN]
*Scos grila croamta VW
*Pus mocheta galbena
*Pus pres metalic

Toate acestea au fost facute in 4ore aseara! Sper sa va placa! Si rotiile nu sunt prea inafara , asa am vrut sa fie modelul!

FED express 10-10-10 18:37

ce rol are parasolarul de pe luneta din spate:confused2:?:? nu incerci sa faci miezul jantelor negru? cred ca ar da bine de tot...

DrifterGT 10-10-10 19:51

Quote:

Originally Posted by FED express (Post 3717125)
ce rol are parasolarul de pe luneta din spate:confused2:?:? nu incerci sa faci miezul jantelor negru? cred ca ar da bine de tot...

Am vrut sa fac toata luneta neagra dar nu se mai vedea in interior , si cu parasolar fata,geamuri negre si luneta stock arata oribil! si i-am pus parasolar si pe spate :D gen reclamele la masini tuning :D.

Cu jantele o sa ma mai gandesc :D !

SOF320 11-10-10 12:35

Ce macheta frumoasa...nu trebuia sa ti bati joc de ea in halul asta....parca e balena pe tocuri cu jantele alea? Se invart macar ? :) Bafta in continuare la "tunat"

DrifterGT 11-10-10 13:20

Quote:

Originally Posted by SOF320 (Post 3718943)
Ce macheta frumoasa...nu trebuia sa ti bati joc de ea in halul asta....parca e balena pe tocuri cu jantele alea? Se invart macar ? :) Bafta in continuare la "tunat"

Inafara de jantele mult iesite infara care o sa le schimb , cu ce mi`am batut joc de ea ?

PS: Se invart si mai e si loc!

L.E: Sunt la inceput , nu stiu daca toti s'au nascut mari profesionisti in Tuning ??? Daca am gresit , pot corecta ;) si nu am facut'o sa imi bat joc de ea!

InSidE 12-10-10 09:23

este ok drifter.asa se invata.Daca vrei sa pastrezi jentile poti face niste evazari aripi.Jentile mie personal nu-mi plac asa cromate.Le-ai putea face negre.Mult succes.

DTH 12-10-10 12:44

În loc să veniţi cu critici mai bine veniţi cu sfaturi AVIZ AMATORILOR ! ;) Nimeni nu s-a născut învăţat ...şi e o machetă până la urmă ...se poate repara oricând dacă nu ...se cumpără alta ...:rolleyes2

Eu înţeleg Drifter că ai vrut să o faci să fie Low ca în poza cu cea reală dar ...low nu înseamnă roţile ieşite atât de mult înafară , arată kitschoasă şi parasolarul ăla o face şi mai urâtă , parasolar ca ăla pe lunetă văd la ăştia de neam cu bulibaşa ...:-) eu zic să o iei de la zero frumos ...îi dai altă culoare şi o laşi mai simplă :) părerea mea ...

DrifterGT 13-10-10 01:18

Quote:

Originally Posted by InSidE (Post 3721054)
este ok drifter.asa se invata.Daca vrei sa pastrezi jentile poti face niste evazari aripi.Jentile mie personal nu-mi plac asa cromate.Le-ai putea face negre.Mult succes.

Pai vorba lui Claudia , o sa incep sa o refac total!

Quote:

Originally Posted by MillionDollarBaby (Post 3721522)
În loc să veniţi cu critici mai bine veniţi cu sfaturi AVIZ AMATORILOR ! ;) Nimeni nu s-a născut învăţat ...şi e o machetă până la urmă ...se poate repara oricând dacă nu ...se cumpără alta ...:rolleyes2

Eu înţeleg Drifter că ai vrut să o faci să fie Low ca în poza cu cea reală dar ...low nu înseamnă roţile ieşite atât de mult înafară , arată kitschoasă şi parasolarul ăla o face şi mai urâtă , parasolar ca ăla pe lunetă văd la ăştia de neam cu bulibaşa ...:-) eu zic să o iei de la zero frumos ...îi dai altă culoare şi o laşi mai simplă :) părerea mea ...

Asa este , o sa incerc sa ii caut alte jante si sa elimin parasolarele , la body kit si vopsit mi'ar fi frica sa ma bag , mai bine o las asa cu alte jante si mai pe burta putin :D si fara parasolare! :D

Merci de sfat!

FatX 14-10-10 08:33

e super pasatul dar rotile sunt cam inafara asa le lasi sau erau puse provizoriu??

All times are GMT +2. The time now is 03:52.

- Copyright 2026 4Tuning