![]() |
Re: Colectia mea premium 1:18
Superba colectia,mai rar vedem astfel de exemplare pe forum!:shock:
SSKL este exceptional,il detin si eu de vreun an si merita din plin investitia intr-o astfel de macheta realizata manual din atatea piese!:D |
Quote:
SSKL a fost macheta pe care mi-am dorit-o cel mai mult... Este cea mai bine realizata macheta pe care am vazut-o in realitate vreodata! |
salutare...inca un colectionar ascuns.... bine ai ...aparut.. :)
jeep wagoneer- o macheta vanata de multi, care se gaseste acum la preturi prohibitive. totusi .. cu o macheta cmc colectia ta nu e neaparat premium. sunt comectionari care au aproape numai cmc uri in colectie si titlul l-au pus la fel ca noi toti "machetele mele" |
Felicitari pentru colectie. Este superba, iar Wagoner este o macheta ce mi-o doresc foarte mult.
Acum, din cate stiu eu, Autoart/kyosho/minichamps ... etc sunt marci Premium, deci titlul este justificat .. zic eu. CMC / Exoto/ BBR ... etc sunt High-End ... |
Salutare si bine ai venit...vad ca ai o colectie impresionanta si vreau sa te felicit:!:Imi plac foarte multe machete care le detii, dar astept prezentarile lor separate pentru a imi putea da cu parerea....Bafta:!::wink:
|
Bine ai venit:!:
Eu unul am ramas mut...mai rar asa ceva:!::!::!: Nu stiu daca la prezentarea machetelor ma pot abtine sa nu sparg ceva prin casa..:lol::lol: |
Observ că eşti din 2005 ...cred că īn tot acest timp ai avut timp să citeşti regulamentul forumului ...dacă te-ai decis să faci acum un topic cu machetele tale ...foarte bine , dar asta nu īnseamnă că trebuie să bagi o scuză ca aia că domne , nu am ştiut ...ce nu ai ştiut ? Din moment ce toată lumea are " Machetele mele - X , Y , Z " de ce a trebuit tu să te consideri mai special ? Sunt persoane aici care au de 2 , 3 x colecţia ta sau chiar mai mult !
Īn legătură cu faza că " Iti inteleg frustrarile specifice varstei " la adresa lui DrifterGT , te-ai gāndit că poate e mai mare ca tine ? Din cāte am observat dupa ce ţi-a scris primul post care este plin de adevăr ...la al doilea nu s-a pus la mintea ta . Nu te mai lua după vārsta trecută pe forum că fiecare īşi pune vārsta la caterincă sau şi-o ascunde etc ...aşa că , mai uşurel cu faze de genu ;) Toată lumea a făcut 2-3 poze de īnceput la colecţie , după care a prezentat fiecare machetă īn parte , tu ai pus acolo la grămadă toată colecţia ...īn fine .. Ai citit măcar regulamentul secţiunii , să vezi cu ce se papă ? Şi da ! La fiecare secţiune de pe forum există un regulament , te invit să-l / le citeşti ;) |
Quote:
O sa incerc sa prezint toata colectia in amanunt pe viitor... |
Re: Machetele mele - andreiwtw
Foarte interesanta colectia...astept sa incepi sa prezinti.succes
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:36. |
- Copyright 2026 4Tuning