![]() |
Re: Dacia Break 2004 B-58-KMI
Cred ca se referea la mine :joy: ... dar nu cred ca sunt singura :doh: ..sau poate sunt..nush!:wave:
|
Quote:
ca dak pui semn de alta masina .. deja e cam kitch ... bafta in continuare cu masina ... ;) |
ai dreptate ...ma gandeam sa i pun plasa d aia da nu s hotarat ce culoare ar veni mai bine, neagra sau argintie...azi mai pun cateva poze si la interior...
|
plasa pune-o neagra
canu merge argintie cu ce ai acum pe masina |
13 Attachment(s)
Am dat cateva jos da nu p toate...nush c sa pun in spate acolo k nu am gasit ink...am casco si as vrea s o schimb da treb sa ma interesez k park am auzit k tre sa fie paguba mai mare de un milion si nici nu cunosc p astia de la asigurari.am prieteni la service da treb sa cunosc un agent d ala care sa constate...stie cinva vreunu??? am pus sorturile alea de nevoie k arunca apa rau fara ele si praf...iar de lasat n am cum s o las pt k i am pus arcuri suplimentare k sa stea sus k dadeam d jos imediat...o sa fiu plecat cateva zile da cand ma intorc ii iau grila in fata si scap de tot de aptipilduri...:D si am facut si o poza fara capace,doar la janta da nu mi place ....vine mai bine cu ele...ce sa dau jos mi ati zis da ziceti mi ce sa mai pun...k asta ma interes...da cva cu gust,simplu si frumos....
|
Am dat cateva jos da nu p toate...nush c sa pun in spate acolo k nu am gasit ink...am casco si as vrea s o schimb da treb sa ma interesez k park am auzit k tre sa fie paguba mai mare de un milion si nici nu cunosc p astia de la asigurari.am prieteni la service da treb sa cunosc un agent d ala care sa constate...stie cinva vreunu??? am pus sorturile alea de nevoie k arunca apa rau fara ele si praf...iar de lasat n am cum s o las pt k i am pus arcuri suplimentare k sa stea sus k dadeam d jos imediat...o sa fiu plecat cateva zile da cand ma intorc ii iau grila in fata si scap de tot de aptipilduri...:D
|
f bine , f bine! perseveram :p
|
dap:D sarmna....
|
Quote:
|
poti profita de spatiul din portbagaj, adica muzica la greu.
volanul nu-mi place, nici cel de dacie dar nici de lemn iar la ext. niste jante in ton folia de pe geamuri, pe 14' minim si jos cu stickerele |
o simpla dacia.. nu vreau sa par rautacios dar ai pus pe ea cam tot ce se poate si ieftin.. si a iesit un fel de"sorcova"... mai bine o lasai simpla cum ai luat'o... poate o folie(neagra full) pe geamuri si gata.. Strange bani si iati niste jante si mai departe vezi u ce faci.. eu unu dacia breack nu o suport.. in fine.. gusturile nu se discuta.. Bafta
|
mda....poate....mie imi si place si ma si folosesc de ea,,,adik fac bani cu ea....am un magazin si mai duc marfa din cand in cand...plus k am schimbat din 96 3 break uri si m am obisnuit cu ele...imi plac mai mult
asta e ....fiecare cu parerea lui... |
Din break nu va iesi niciodata o masina sport(parerea mea) :-) Dar macar o poti face sa iti fie drag sa circuli cu ea...corect? :?:
|
da nici nu vreau una sport....mie s asa nu mi ajung locurile si cateodata mai bag si n portbagaj persoane...:)) trimite mi si mie adresa d mess daca vrei k obs ca te pricepi si esti mereu p aici....si vreau sa ti vad masina ...care e>>
|
Vorbeai cu mine:?: Eu imi dadeam cu parerea doar...la lucruri elementare.
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:38. |
- Copyright 2026 4Tuning