![]() |
Re: Din C T >
Ba avem. Putem trimite pozitia oficiala a clubului, ca personalitate juridica, fata de cele prezentate in reportajul mai sus amintit.
|
putem sa o trimitem dar crezi k va fii luata in considerare ?!?!? ... eu nu cred .. la cat sunt de idiotzi ... scriu iara ce vor ei ... k asa sunt ...
|
faza e ca..nu au voie sa nu cenzureze numerele la reportaje de genul ;) eu asta stiam...fapt consumat oricum..
|
e prea tarziu pt asta .........iar mai departe speram sa fie uitate filmarile astea de cei CU EPOLETI pe umeri adica de ,,very important PAPAGAL"!
|
D-aia isi fac ei de cap. Pentru ca nu le-o pune nimeni pe ficat...
|
STAI LINISTIT MAH CA EU LE-AM PUS-O MEREU PE FICAT SI M-AU LAST IN PACE MEREU.
tOATA CHESTIA ESTE SA STI LEGISLATIA SI SA STII CAND AI GRESIT SAU NU |
dmx: Mass media la noi e de toata jena. Cauta senzationalul in toate rahaturile si fac din tzantzar armasar. Daca nimeni nu le face nimic o sa continuie asa si o sa ne trezim ca stam la o vorba pe marginea drumului si la tv apare ca faceam curse pe berbecuti din contrabanda sau eu stiu ce.
|
au patit-o cei din ploiesti :D
|
cine a zis .. vorba aia .. k mintiti popour cu televizoru .. a shtiut ce spune .. de obicei la tv se da .. ce vrea lumea sa vada .. curse .. violuri crime etc ..
|
in completare la Pshyco aviz amatorile de aceste emisiuni si actualitati le gasiti pe toate intr-unu la ProTv la stirile de la ora 17 :))
|
sa traiasca anoimiii....
poze cand ne trezimn... La Multi Ani ptr pintesa Raluca si ptr Regina Oana....sa fi-ti fericitzi si multa sanatate |
| All times are GMT +2. The time now is 00:49. |
- Copyright 2026 4Tuning