![]() |
Re: Golf 4 - Special Black Beauty
Foarte frumoasa si ingrijita masina, cat mai multi km fara incidente si spor la modificari :peace:
|
ptrck92, multumesc frumos pentru aprecieri. Acum sunt abia la inceput cu modificarile :( Dar usor, usor se fac toate.
Am urmarit thread-ul deschis de tine... si Golfuletul tau arata foarte bine... doar la partea cu stopurile cred ca as fi ales alt model. Numai bine! |
Eh sti cum e, omu mai face si greseli. Daca ar trebuii acuma sa aleg stopurile nu le-as mai lua pe astea dar poate intr-un viitor apropiat o sa le schimb cu altele.
Sa ne auzim de bine |
frumos golf cat te-a costat buza din fata de v6?
|
Multumesc frumos. :D
Prelungirea fata m-a costat 160 lei de la reprezentanta VW din Targoviste. Se potrivste la fix si eu zic ca da bine. Urmeaza cea din spate, care am inteles ca e putin mai scumpa.. undeva la 350 lei. Drive safe! |
5 Attachment(s)
Si ca revizia de acum 2 zile sa fie completa, azi am schimbat filtrul de aer si cel de polen. Am preferat filtrele Mahle in detrimentul celor Mann... motivul este ca cele Mahle sunt fabricate in Austria... ele fiind agreate si de VW.
|
6 Attachment(s)
Un mic update... (sper sa se observe din poze). :D
Enjoy! |
toata lumea a luat-o razna cu porbagajul pe masina si cuiul de remorcat:lol:
la tine doar cuiul...nu mai ai mult nici tu:lol: |
A innebunit lupu' de cand cu vwvortex :)) Aveam de ceva timp in minte cuiu, dar nu am prins vreme buna sa il pun:D
E o chestie usor de facut, si arata "interesant"... ma amagesc si eu cu chestii minore, pana pun mana pe ceva cash pt o cotiera OEM si prelungire spate de V6 plus un tips finut. Numai bine! |
In sfarsit... cred ca a ajuns si mosu' la mine... cu o cotiera OEM si oglinda mare dreapta (vopsita in culoarea masinii deja) incalzita, electrica si heliomata.
Revin cu poze dupa montaj. |
3 Attachment(s)
Gata! Am montat oglinda si cotiera... cu ocazia asta am rezolvat si problema cu incalzirea din oglinzi. Acum nu ramane decat sa astept prima zapada :))
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:08. |
- Copyright 2026 4Tuning