![]() |
Re: Lucrări de plexiglas Craiova
1 Attachment(s)
2 bucati....ce pret?
|
pentru un passat b5 an 2000 un pret petru .. faruri clare?:D
|
Un pret pentru 2 geamuri in plexiglas pentru dacia 1310 model 98
|
Salut
Ma intereseaza lipp urile pentru E39 ! Cum ai facut la e39 verde . Cat face un set ? |
2 scurte
O capota de golf 2 din plex transparent caț ar cantari ca kg si cat ar costa? In cat e realizabila? |
SALUTARE PRIETENI LSG TUNING A REVENIT
Scuze de intarziere acum va stau la dispozitie de la ora 09 la 19 in fiecare zi la cele doua numere de telefon 1. 0723 417492 2. 0766 704625 |
2 Attachment(s)
Asemanator cu asta ma intereseaza . Daca nu se poate e OK ce ai tu dar dintr-o bucata !
|
1 Attachment(s)
Salut. Se poate face urmatorul kit ? . Sa se lucreze pe spoilerele originale ale masinii ma intereseaza.
|
Salut, cat ma costa si pe mine 2 geamuri de stopuri de octavia 1, clare?
|
O capota "nu conteaza ce" , sa fie transparenta si sa nu se deformeze din cauza temperaturi degajate de motor pentru o dacie 1310 , zambetul lui iliescu cat ar ajunge?Nu conteaza daca e toata capota sau lasi marginea din tabla ca sa fie mai rezistenta.Vreau sa se vada motorul .Poze cu masina la semnatura.Spune-mi cat mai multe variante, cum va arata cea mai ieftina si cea mai scumpa.
|
Salutare, imi cer scuze, dar nu prea am timp de stat pe net......asa ca va rog sa ma sunati pentru mai multe informatii la cele 2 numere de telefon -
0723 417492 0766 704625 Stima, LSG tuning |
mai este valabil?mc.
|
2buc sticla clara cielo cu semnalizare cu tot(adica sa fie acelasi geam...intelegi nu?) si un eleron luneta cielo ce pret ar avea?
|
Salut. Cat ma costa 2 geamuri din plexi pt faruri chevrolet aveo , sedan , 2007. ?!
|
salut 2 geamuri pentru faruri opel corsa b
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:30. |
- Copyright 2026 4Tuning