Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E36 - M3 EVO Estoril blue (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/209753-e36-m3-evo-estoril-blue.html)

dragos1801 19-09-10 22:18

Re: BMW E36 M3 EVO Estoril blue

Mai bine cumperi de pe ebay noi: http://cgi.ebay.de/BMW-E36-RUCKLEUCH...item4cf1c67bdc

rzt_ro 19-09-10 22:22

Quote:

Originally Posted by dragos1801 (Post 3669418)

Noi am avut si eu pe producator, TYC parca, dar unul din ele era turnat aiurea...de aceea prefer un set sh in stare buna!

rzt_ro 19-09-10 22:23

Quote:

Originally Posted by RapJustin (Post 3669413)
Masina e superba! Sa o stapanesti sanatos!

PS: Poate ii facem ceva poze mai profi :)

Putintica rabdare...am dus bandourile la reconditionat si dupa ce reusesc sa schimb stopurile te anunt!:D

RapJustin 19-09-10 22:24

Quote:

Originally Posted by rzt_ro (Post 3669431)
Putintica rabdare...am dus bandourile la reconditionat si dupa ce reusesc sa schimb stopurile te anunt!:D

Este rabdare este:) abia astept sa o vad gata:)

AlexCt 19-09-10 22:28

Sa pui si niste poze dupa ce-i pui bandourile si niste stopuri noi.

rzt_ro 19-09-10 22:32

Quote:

Originally Posted by AlexCt (Post 3669444)
Sa pui si niste poze dupa ce-i pui bandourile si niste stopuri noi.

Cu siguranta...deja are si alte faruri Hella, iar maine intra la foliat si montat instalatia de spalat farurile!

electric_style 20-09-10 00:25

piesa masina!!!:shock: sa aveti parte unul de celelalt !:D

sharkylete 20-09-10 00:25

In primu` rand FELICITARI pt achizitie!!!Ai reusit sa pui mana pe ceva foarte rar si mai ales foarte frumos!!!
Sa te bucuri de ea cat mai mult cu putinta si sa o ingrijesti mai mult decat E60`u ala de il ai ;) ca d`alea se fac intr`una! :D

Cum spuneau si ceilalti,daca reusesti sa schimbi triplele,bandourile,sa pui ceasurile originale(care nu au termen de comparatie cu multe ceasuri ... mai ales cu ce ai acum) si eventual un polish nu neaparat revopsit... o sa ai o masina BOMBA!!! si care o sa fie foarte apreciata!
Poate reusesti sa scoti si ramele alea de la butuanele pt geamuri si schimbi nuca de la schimbator chiar daca sunt originale.. parca nu se pupa..(e doar o parere)

Sa ai grija de masina!
Bafta.

Restu` e CanCan!
:paper:

P.S.: ai cumva CD Player OEM?! daca da, sa nu il schimbi si daca ai de gand sa il schimbi sa ma anunti pe mine primu! :D

crysty.bobok 20-09-10 00:41

Foarte frumoasa masina ! Felicitari ai facut o alegere excelenta !
Din posturile tale imi dau seama ca va iesi ceva foarte frumos !

Multa Bafta !

p.s : Masina a fost luata din constanta ?

civic_ex 20-09-10 01:15

si eu ma intreb acelasi lucru, e masina luata din constanta?

bafta cu ea, foarte frumos exemplar

DJSeba 20-09-10 01:35

sa o stapanesti sanatos. nu este din Constanta sigur, ca, cop-u nu avea stopuri asa si nici interior de piele ci din alcantara

lucian_bmw 20-09-10 01:40

cel mai probabil este din OLT ! cunosc masina , confirm ca este intr-o stare cu rar se gasesc pe la noi ! bafta cu ce ti-ai propus

Wilgax 20-09-10 08:48

O masina cum rar gasesti.Cel putin tinand cont de faptul ca ai luat-o asa originala, nu caroserie de 1.6 urmand pe urma un motor ///M si alte minuni.Asta poate face oricine insa e mai greu sa strangi banul si sa gasesti asa ceva, iesit de la mama lui de pe linia de fabrica.E bine ca inca se mai gasesc la noi oameni care stiu ce-nseamna a pastra o masina cat mai originala.Important este ca masina a intrat pe mainile cui trebuie care stie cu ce se mananca un BMW.Bafta mai departe cu el, sa fie fortza si sa te bucuri de el cat mai mult!

rzt_ro 20-09-10 10:43

Va multumesc tuturor!
De cand am luat aceasta masina, E60-ul sta in garaj si pana la prima zapada nici nu cred ca va mai iesi din barlog...a trecut pe locul II:-)
Sper ca zilele astea sa rezolv cu stopurile oem si sa inlocuiesc parbrizul care e crapat.
cat despre ornamentele cromate, nici eu sunt f incantat, dar daca asa a iesit ea din fabrica....

rzt_ro 20-09-10 10:49

Quote:

Originally Posted by sharkylete (Post 3669685)
P.S.: ai cumva CD Player OEM?! daca da, sa nu il schimbi si daca ai de gand sa il schimbi sa ma anunti pe mine primu! :D

Fii convins ca CD-ul original nu va fi dat jos de pe masina...chiar m-am bucurat ca nu a fost schimbat! Daca stie cineva unul la fel stricat, am nevoie de cateva piese de la interfata(plasticul care acopera butonul de volum si un capac mic din partea dreapta).
S

All times are GMT +2. The time now is 11:25.

- Copyright 2026 4Tuning