![]() |
Re: Golf 3, 1.4, SJ-82-GMA
printre cele mai frumoase golfuri . sa ai grija de masina si bafta pe viitor cu modificarile ;)
|
eeeeeee.......parca alta treaba;)
|
Ehe :D, asa mai merge.Foarte bine ca ai scapat de stickere iar haionul a iesit foarte bine.Combinatie buna de culori, si mie imi place mult albul cum arata pe o masina dar asta e.Singurul lucru care nu-mi place este colantul de pe capota, fara suparare mai bine arata toata neagra sau alba :-s.Nu te tenteaza sa-i schimbi "inima"?
|
Quote:
|
Ai dreptate cu motorul :P, nu suntem "raceri".Poti lasa albul la haion si sa vopsesti capota neagra, precum plafonul.
|
5 Attachment(s)
intre timp am mai fost amanat cateva zile de vopsitor,din pacate,ca nu prea mai am rabdare,voi pune niste poze cu masina,cu nr si bara spate pusa la loc si cu cei doi colegi ai mei,dintre care un golfulet in constructie,a primit acelasi look la portbagaj ca si al meu:
|
a intrat la vopsit masina?:)
ii sta bne cu noul look la portbagaj:):D |
Quote:
|
a intrat masina?:D
sunt curios cum o sa arata:shock: |
Quote:
|
tot alb il vopsesti?sa faci si spoilerele in culoarea masinii...bafta!asteptam poze
|
Quote:
|
Is foarte curios cum o sa iasa..ca dupa ata merge si amea..:) si vezi ce faci cu capota aia...o prelungim si aia?..:D apoi barile ..te mai gandesti tu pana in primavara..si poate visezi frumos intro noapte si le vopsim si alea..:) Hai sa ai bafta si iti tim pumni pentru hayon..:D
|
Quote:
|
7 Attachment(s)
salutari tuturor,iata si pozele mult asteptate,cel putin de mine foarte mult si eu zic,ca a meritat,acum voi decideti daca va place sau nu:
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:09. |
- Copyright 2026 4Tuning