![]() |
Re: suspensie sport pe cielo
Sa mi-o pastrezi ca o sa vin cand am timp sa imi zici cat ai vrea pe ea pe PM , si mar interesa si amortizoarele de kadett gsi de spate.
|
joi am montat suspensia de la banzay, pe langa schimbarea de look(o sa pun poze zilele astea), la condus se simte diferenta, ma refer la franare, accelerare si mai ales in viraje, nu se mai inclina, e mult mai bine decat suspensia veche. insa pe drum naspa......... e dezastru.
vineri am fost pana la Buzau cu niste treburi. Intre CT si Drajna nu a fost nicio problema, desi eram 3 insi in masina, insa intre Slobozia si Buzau pe o distanta cam de 70 KM am facut 2 ore si ceva, e adevarat, drumul desi era asfaltat, era denivelat rau........:peace: |
si o solutie care sa impace si capra si varza nu exista?
de ex doar arcuri sport, care sa intareasca suspensia putin, suficient cat sa stea mai bine pe viraje/la accelerare dar cat sa nu simti chiar fiecare urma lasat de orice adidas in asfalt... sunt relativ novice si doar imi dau cu parerea, nu imi sariti in cap, doar imi imaginez si eu ce ai putea face... |
nu prea merge cea ce vrei tu :) ori - ori asa merge ori tot ori nimic ... :arrow:
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:04. |
- Copyright 2026 4Tuning