![]() |
Re: vand piese VW
Quote:
pt golf 3 tamburi spate cu fuzete complete(saboti noi) masca fata cu semn bord fara turometru cabluri frana de mana pt tamburi far stanga modelul cu 2 becuri motoras stergator spate (tot ansamblul) maneta stergatoare si alte piese care nu mi le mai amintesc acum. caseta de directie cu tot cu bielete in stare perfecta. motoras macara electrica partea stanga. |
am nevoie de o bara fata dee golf 3 daca aveti si va incurca dau alte piese la schimb.
|
salut
cat vrei pe saboti? |
AS DA TAMBURI COMPLETI CU TOT CU SABOTI SI TOT CE TREBUIE LA 1.2MIL AMANDOI (CU FUZETE RULMENTI PISTONASE SI TOT C TREBUIE K DACA DESCMPLETEZ NU FAC NIMIK.
|
SCUZE DE PRET AM GASIT MAI IEFTIN PE NET.SE DAU COMPLETE LA 80 LEI.E CEL MAI MIK PRET D P NET
|
upppppppppppppppp
|
se mai adauga doua faruri golf 2 clare cu sticla putin albastruie,deocamdata nu am poze,sunt intacte .pret 120 lei perechea.
|
uppppp
|
uppppppppp
|
uppppppppppp
|
upppppppp
|
24 Attachment(s)
update lista nu am poze la toate piesele pentru ca nu le am toate in garaj multe le am la 5 km de oras dar la cerere se rezolva.preturile le faceti voi vreau sa scap cat mai repede k nu mai am loc de piese.
-pt golf 2: -electromotor -faruri clare (sticla cu tenta albastruie) -pt golf 3: -volan de piele sport marca RAID f micutz impecabil -butuc volan sport marca MOMO merge pe mai multe masini inclusiv golf 3 -tamburi spate completi de la fuzeta la maieu -masca fata -bord fara turometru(are ceas in loc de turometru) -bord cu turometru de la 20 la 240km/h -cabluri frana de mana aproape noi -far stanga impecabil modelul cu 2 camere( gti ) HELLA -ansamblu stergator -brat-motoras spate -caseta de directie cu bielete in stare ireprosabila -macarale geamuri pt 2 usi -volan 2 spite -emblema gti masca fata(vopseaua se decojeste f usor) -maneta stergatoare -bloc sigurante-relee (cutia cu sigurante) GTi -motoras geam electric partea stanga pt polo94(6n cred) -masca consola centrala pt golf 4: -masca fata -altele -orice piesa lancia kappa -bord audi 80 an 1983(ceasuri) -ceasuri opel kadett -volan kadett - cielo -far stanga renault kangoo -bara fata renault kangoo |
-faruri clare (sticla cu tenta albastruie)
un pret? |
sunt pt golf 2 fa si u un pret omenesc,cat ai fi dispus sa oferi si joi seara daca reusesc iti pun pozele daca nu duminik.
|
credeam ca sunt pentru golf 3.
Bafta la vanzare. |
| All times are GMT +2. The time now is 22:37. |
- Copyright 2026 4Tuning