![]() |
Re: Autorizatie Toba
Quote:
Autorizatia de care zici tu poate sa fie o omologare TUV/RAR sau altele. Se vand odata cu toba si are o anumita serie. De ce ti-ar vinde cineva asa ceva? Cine vinde asa ceva ce face, ramane el fara "autorizatie"? Oricum ar fi, nu o sa tina nici la politia rutiera. Crezi ca e greu sa se aplece putin sa se uite sub masina si sa vada ca nu e toba sport? Nu sunt asa de prosti precum ii credeti, sunt doar spagari! |
ideea e alta ! va opresc si va scot ochii ca sunt prea zgomotoase ! ia rugati pe nenea polistu , in momentul in care se ia de voi pt zgomot, sa va arate legea unde specifica limita de zgomot in db ! o sa aveti parte de o surpriza foarte placuta !
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
Mai degraba le-ar masura cineva, iti pune o stampila pe talon sau iti da un certificar suplimentar si stim o treaba. Bine ca toba mea sport nu e galagioasa! Pfiu... :) |
Quote:
Cat despre autorizarea aia... no comment. Repara-ti naibii toba ca e mai ieftin decat 30 de autorizatii, 30 de spagi, 30 de tobe sport. |
incredibil :lol:... dacia, dambovita :lol: toba sparta :lol: tacamul complet :))....
omule, daca tu vrei sa mergi cu toba sparta pentru ca iti place cum suna, esti degeaba, ori pui toba sport , ori o repari...:) asta ar face un om normal ;) |
Quote:
Uite aici un articol: Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Asa faci și cu frânele?, nu le repari că e scump?
Cât poate să coste o toba NOUA de Supernova... |
Quote:
|
Quote:
|
Una peste alta nu ai asa ceva, vezi postul #22, iar cei care au intr-adevar omologari pentru tobele lor nu vad de ce le-ar vinde.
Pe scurt, vezi ce te ajuta din posturile anterioare ca sa il "pacalesti" pe domul politist. |
Quote:
|
Cred ca a inteles omu ideea... a specificat de la inceput ce vrea, unii i-au dat solutii alternative, altii i-au citat ce zice Legea.... Daca vrea sa ia aminte la sfaturi, o s-o faca, daca nu, e treaba lui. Fiecare l-a ajutat cat a putut, sau l-a luat la misto cum a stiut mai bine. Nu cred ca alte discutii isi mai au rostul...
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:50. |
- Copyright 2026 4Tuning