![]() |
1 Attachment(s)
Exista solutie la orice problema...
|
pai de ce va mirati daca fura ei masini cu totul dar benzina and stuff.Btw chiar am vazut akum vreo 2 luni la tv ca lu nush ce shef din politie i-au furat SLK-ul din fatza geamului(statea la parter)...ceea ce mi s-a parut dubios e ca dupa cate stiu eu mercedesurile nu se pot fura decat daca ii inlocuiesti calc de bord cu altu de pe alt mercedes...ma rog...si mai ziceau ca avea si sistem gps pe el...ma rog...eu zik ca a fost manevra.
|
imi aduc aminte.. acum cativa ani buni.. castigase un vecin la bingo o dacie 1310 nou-nouta.. moama, in prima zi cand a adus-o toti soarecii de pe la bloc ne`am adunat si o admiram.. dar, a doua zi, cand am plecat de dimineata la scoala.. surpriza :yikes: masina nu mai avea roti pe spate :mrgreen: oticum, te poti astepta la orice.. eu unul, nu mi-as tine masina, cel putin peste noapte, afara din garaj.. parerea mea :)
|
stii ce ar trebui sa faci ... sa iti iei una bucata pitbuill ... faci tzarc in juru mashini .... si surprize .. apoi .... am obs o chestie .. oamenii nu au fost rau intentzionatzi daca suntetzi atentzi e parcata pe o trecere ... de pitoni .. ce cauta acolo parcata .. bine i`au facut :p
|
Daca ar fi sa imi las mashina afara peste noapte ...sincer as dormi in ea de frica sa nu se lipeasca la unu ceva de mana :bat:
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:31. |
- Copyright 2026 4Tuning