Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   4 Speed Squad (https://forum.4tuning.ro/57-4-speed-squad.html)
-   -   trist chiar ff trist (https://forum.4tuning.ro/57-4-speed-squad/20805-trist-ff-trist.html)

Bicuss 22-07-06 01:03

Re: trist chiar ff trist

ghinionul tau daca ajunge unu prin zona:Dmacar sa stea dracu sa iti dea asigurarea k nu il costa nimic....

cristy_4speed 22-07-06 13:38

am fost ieri la casco si e ok ....imi inlocuieste ambele usi si janta spate ...restu se repara.......pragul e neatins si am deschis comanda astept sa vina piesele si sa o duc la facut ...sper sa fie cat mai repede!
va multumesc pentru incurajari

Golf 22-07-06 14:16

Cum spunea cineva mai sus - sunt doar fiare astea se repara. Se intampla si destea in viata si am am patit acum un timp. CURAJ! ;)

emmanuel 22-07-06 14:40

Traiasca CASCOOOOOOOOOOOOOOOOOO!
Se intampla
!

pilula20 23-07-06 18:25

hai bah maioneza ca se repara repede....ca doar tu nu poti sa traiesti fara diesel power =)).....hai bafta....

cristy_4speed 24-07-06 03:00

tnx pilula u sti mai bine .....:))))))) ;)

ahoe 25-07-06 21:46

man imi pare rau .lasa ca se rezolva. eu unul nu-i ii inteleg pe astia care fug de la astfel de accidente (exceptie facand doar dak nu au permis sau sunt beti ) practic oricum masina lui tre sa si-o repare celuilalt ii da asigurare asa ca nici o grija . fug de o amenda de 350 de mii si poate se aleg cu fuga de la locul accidentului si atunci e mai nasol.

TufY 29-07-06 02:58

sunt niste idioti.............. ce rost are si ii mai aud pe cate unii frate am intrat in ala din fata sau in vreunu si i=am dat 1-2-3 mil cand ei au RCA si nici nu sunt bauti si nu e treaba de ridicat permis......... nu gandesc

cristy_4speed 31-07-06 23:53

stiu tufarule ......ce pot sa zic ca am parte de masina asta cred ca o sa imi bag ,,... in ea si o sa o vand daca mai pateste ceva anu asta o vand

Reme 01-08-06 01:03

Quote:

Originally Posted by cristy_4speed
stiu tufarule ......ce pot sa zic ca am parte de masina asta cred ca o sa imi bag ,,... in ea si o sa o vand daca mai pateste ceva anu asta o vand

cu cat mai raule? mai ce rau e asta mai!

XelleX 01-08-06 02:30

Macar ai avut casco... eu am fost la spital sa iau pe cineva si cand am coborat la parcare aveam un stop spart. Cred ca a fost ceva mare cu bullbar ca a fost destul de sus plasata lovitura :P

TufY 02-08-06 13:02

lasa maio ca asa ziceam si eu ca o vand ca plm .......... nu sti ca si eu am avut ghinioane cu ea??

gaby_4ss 02-08-06 23:22

sa intzeleg ca loganu este o masina ghinionista???

Reme 03-08-06 00:37

pai cam asa: TufY, Maioneza si MAPU au avut incidente cu Logan! GOLAN e LOGAN asta!

XelleX 03-08-06 01:29

Mergeti cu ele sa le faca Mama Omida un descantec... sau la preot sa faca o festanie :P

All times are GMT +2. The time now is 13:04.

- Copyright 2026 4Tuning