![]() |
Re: Matiz SV 07 CAG
mie imi place primul...
|
5 Attachment(s)
niste poze de ieri..curata
|
de unde esti din sv?
pt ca nu team vazut niciodata in suceava.. |
brosteni....
|
nu am mao postat de mult....saptamana trecuta i-am facum bad boy look la capota si bara retusata pe ici pe colo......poze luni sau marti
|
Quote:
|
da....scuze.:-)
|
Quote:
asteptam pozele cu BB look-ul! |
3 Attachment(s)
poze...scuzati bara si noroiul dar trebuie dat chitul jos pt ca o sa vina numarul pus sus adica la locul lui...
|
Primul bad-boy pe Matiz care e diferit... N-am mai vazut modelul asta, si arata foarte bine parerea mea! E chiar "bad-boy", nu doar pleoape... Felicitari! :D
|
intradevar....asta da BB look pe matiz..recomandarea mea este sa-i cumpoeri si un kit xenon de 6000k ca si masina e albastra si ar da super bn.
|
E un progres pentru tine... dar nu e extraordinar de frumos facut bb-ul. Nu stiu, mie nu imi prea place cum se vede farul ala. Oricum, important e sa primesti feedback pozitiv. In functie de cum considera si alti oameni masina... abia atunci iti vei da seama daca e ceva frumos sau ceva mai putin frumos.
Oricum, bine ca ai renuntat la zornaieli si kitcheli! |
Pff...eu credeam ca sunt singurul care nu imi place! Putina atentie la detalii si poate se vedea mai bine, de ce spun asta, pentru ca se vede ciudat la far imbinarea si parca si pe capota nu e finisat parca se vede imbinarea. Bine nici pozele nu ajuta ca parca le-ai facut prin fundul sticlei...incearca si tu sa pui niste poze cu ea curata si spalata!;)
Oricum felicitari, este un progres totusi!;) |
2 Attachment(s)
Finisezi ca aici si o sa iasa perfect...parerile despre BB sunt impartite mie mi-a placut mai demult dar am renuntat din motivul ca face matizu prea "butucanos" aceasta forma de, nustiu daca m-am exprimat corect si am fost inteles...
Bafta la ce mai urmeaza!!!... |
1 Attachment(s)
multumesc baieti...inca o poza de ieri....maine termin si bara
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:01. |
- Copyright 2026 4Tuning