![]() |
Re: Challenge 2 || Hot Rods
Am votat cassyus dar pentru prima lucrare aia cu roz si galben ... celelalte 2 imi par ca nu apartin de hot-rod ... Orcum a fost suficenta o poza ca sa aiba votul meu ...
|
votat cassius .....arata cel ma mult a hot road ....cu toate ca din lucrarile alea cea mai bine lucrata e lucraea lu ad1 ...dar nu prea mi s epare sa arata e hot road
|
ad1 ... desi cassyus .. a facut .. frumos... si ceilalti...au facut niste lucrari frumoase.. dar a lu adi e :peace: :peace: :love: :love:
|
votat cassyus. simplitate, esenta, linie, graficism impins la extrem ;)
PS: chiar imi pare rau ca nu am participat, din lipsa acuta de timp :x PPS: faceti mai oameni buni poll-uri publice, sa vedem si noi ce si cum si sa fie mai transparente voturile ;) later edit: ad1 s-a indepartat extrem de mult de "DESEN DE MANA" retusand poza cu ajutorul calculatorului. nu mi se pare deloc corect. e desen de mana, se scaneaza sau se pozeaza. nu se retuseaza cu efecte sepia sau orice alt fel de efecte. se puncteaza linia, umbra, perspectiva, ideea. nu retusarea ;) |
greu sa ma decid, toate lucrarile sunt bune
cel mai mult mi-a placut cassyus 3 |
felicitari lui ad1...si tuturor celor care au participat...
bafta in continuare si la mai mare data viitoare :D knd speram sa avem si mai multe desene :D |
votat eis acsel....desi,mi se pare, ungiul rotzii din fatza-cea la care se vede discul de frana din spate- e cam stramb.....si toata aerodinamica masinii mi se pare k se opreste in parbriz..........oricum, parerea mea e ca reflecta cel mai bine termenul ''hot rod''
|
Quote:
|
i think im underated.. :( tase astra too ..
|
Shit happens...
|
mah ... nu va simtiti dezamagiti... doar pt k nu au fost votate, nu inseamna k nu au fost misto ... toate au fost misto.... doar k ad1 a facut-o sa plak aproape tuturor :P hai ... fruntea sus... si la mai mare.. .data viitoare sa le rupem gura :D
|
dap ...data viitoare rupem gura ..dar cu lucrari freehand pure ..fara finisaje pe calculator
|
am votat cu cassyus....ad1 are o lucrare buna dar e prelucrata in photoshop si asta nu imi place din moment ce sunt desene de mana..
|
eu as zice ca ad1 sa puna lucrarea originala sau sa fie scos din poll
|
pai asa ar trebui refacut tot pollu :P
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:20. |
- Copyright 2026 4Tuning