![]() |
Re: 2006 Ferrari P 4/5 by Pininfarina
Quote:
mie mi se pare super masina ;) |
sincer mult mai bine arata Enzo!!!
|
cine are asa ceva....chiar se poate numi regele shoselelor :)
|
mie imi place mai mult asta decat enzo,asta are o linie mai agresiva dacat enzo.dar nu cred ca ar fi timpul sa vedem pe sosele aceasta masina,mai bine tuningurile noastre:D;)
|
enzo e un pic mai interesanta si mai ieftina ... oricum ... nu o sa ajunga vreuna prin romania... :)
|
doamne ce forme are!.....astia nu-s normali frate(in sensul bun al cuvantului)....un super enzo......si cand te gandesti ca un set nou de frane(complet probabil)costa 30.000 de euro!nu e de nasul oricui!.......nu degeaba fac selecti ca sa poti lua unu!
|
Quote:
|
Arata SUPERB! .. frumos ... imi place designul ... nu prea ma omor dupa cum arata spatele masinii ... dar in rest.... arata super!!!
|
parca si-a pierdut identitatea de marca
mie unu nu-mi place |
Quote:
|
e frumos , are vana in el dar parca e prea avion !!!!
|
eu unu chiar mam indragostit ..super mortala arata masina mai ales din fatza ..si lateral .la spate se putea si mai bne ... o iubire imosiblia fata de masina asta..nu cred ca o sa o vad prin romania .dar mai ales sa o conduc eu :((
|
daca e masina despre care se vb de mult timp super frumoasa
am mai vazut niste poze cu un ferrari mai de mult pe internet care va fi fabricat in 10 bucati acum sa fie chiar acela???????????? |
Nu cred... din cate stiu io ... nu o sa se mai fabrice nici unu la fel ca asta... deci e unicat... :D
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:34. |
- Copyright 2026 4Tuning