![]() |
Re: Road Kills
Quote:
|
umm...am zis printre altele, ca asa m-a batut si kostas si vreo 2 mertsuri.
astea is cele mai reprezentative, ma-ntelegi? oricum ma ocup eu de tine. :twisted: |
Quote:
|
Quote:
In sfarsit o provocare! :twisted: |
victime.....hm.....daciile in primul rand;)[1310 si 1410],un astra 1.4[zck]si pe posada un pick-up toyota pe care l-am executat pe interior intr-o curba deosebit de periculoasa in care el a intrat prea tare si a luat-o prea larg,si omul cand a vazut cat sunt de ''tampit'' s-a lasat la mana lui:)......o sa urmezeAML,BON,PITU,[as vrea eu:d]daca imi da mecanicul raspuns pozitiv azi.....PPPPPPAAAAAAAAZZZZZZZEEEEEEAAAAAAAAAA!!!!! !!!va astept pe la coltzuri,mai ales pe ala cu acvariu in masina;)
|
Si eu am fc ... un olcit , un opel astra din 93, un seat ibitza diesel 90, renaul 5 , si cam atat ... si am luat`o pe coaja de la un Logan1.6 si 1.5d, renault 19, opel vectra 1.7d 94. si multe multe alte masini .... :)) sunt campion in pierdut... cine se mai da cu mine :P)
|
In curand o noua provocare ! soon.....:twisted:
|
scama astept ori ce provocare
|
Atunci hai cu o Astra...ce zici?
|
Quote:
|
Fi sigurr :D :D :D :D :D :D (glumeam)
|
dragos isi alege adversari doar cu masin mai slabe ca putere...ii plac victimele sigure,nu ii place lupta;)[ptr ca e kamikaze si nu prea le are cu condusul];)
|
dragos ce motor ai pe astra ????
|
1.4 modelul vechi.....dar eu zic ca merge bine ptr varsta lui,numai ca soferul e cam ''ramolit'';)
|
si la 1.4 cam cate iepe ai ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:08. |
- Copyright 2026 4Tuning