![]() |
Re: logan vs o masina buna second-hand
hmm .. dak nu ai banii gata jos ...
de aceea sa inventat leasingu` ... ;) care e destul de dezvoltat si la masini sh ps dexter ... logan frontal cu copacu` la 120 ... si masina nu a fost in ultimu` hal ? ... dubios ... |
nu pot sa zic ca este o masini f proasta.. deoarece se vinte f bine..ca ma "enerveaza" ce zic alti cu ar fi..: eee am luat 200 cu loganu..haideti lasati-o e kiar dubios pt o masina standard sa ia viteza asta sau cu zicea Dexter 20 ca a intrat cu loganu in pom la 120..hai laso..ca asta e kiar aberatie..in rest cam atata..:D
|
luati-va sh > cea mai buna alegere > o sa vedeti cat de gros aveti bulanu' !
|
1. la faza cu 120 Km/h in pom te faceai :flamed: , nu scapai doar cu :headache:
2. sunt de parere ca e o masina prea scumpa ( pentru o dacie ). Mai bine nu opreau din productie vechea Dacie Berlina :cry: ci mai degraba o modernizau (geamuri alectrice, airbag, servodirectie, ABS, o caroserie mai rigida, ranforsari etc.) ca si asa arata mai bine (parerea mea) . |
1. Nu a fost impact frontal....cu partea dr a partii frontale k sa zic asa, dupa care m-am rotit si am intrat cu partea spate dr in stalp, pirueta si am ajuns in statia de bus d p contrasens.Stiu k suna aiurea dar asa e. Pt k si politaiul s-a mirat cum de mai traiesc la cum arata masina.....75% praf.Noroc de CASCO...
2. Chiar nu stiu ce aveti voi cu Loganu ca eu chiar nu am ce sa reprosez la al meu. |
In primul rand cand iti iei o masina trebuie sa sti ce vrei sa faci cu ea care e scopul.(sa te plimibi sa mergi mult in oras sa conduci sportiv sa mergi cu familia in vacanta sate duci la tot felul de intaliri-unde conteaza imaginea-) In al doilea rand depinde ce fel de om esti iti place sa te plimbi prin serviceuri sa mai aranjezi ceva la masina sa mai faci o modificare sau vrei sa nu te doara capul 3-5 ani de zile si sa te duci cu ea doar la revizii.
|
Si inca ceva cand iti cumperi o masina nu te gandesti doar cat costa cand o cumperi. Eu cred ca sunt 3 chesti de care ti seama
1 pretul pe care il platesi pentru masina 2 intretinere obligatorie RCA sau casco rovinieta costuri consumabile gen filtre bujii etc etc, cat consuma 3 Costuri piese reparatii extra: schimbat curatat injectoare oglinda sparta, janta ciobita etc etc |
Quote:
auzi fuzzy ...eu stiu ce vb...masina mea..poate sa fie batrana...dar sincer...la cum arata masina....poate sa se ascunda orice logan.... aa si inca ceva....daca vrei sa o dam pe 400 ???ce zici??sa vedem ce stie loganu....chiar sunt tare curios cat iti dau..3-4 masini???... mai ales ca i-am pus evacuare k-lumea ..am 130 de cai aproape...deci...o dam??? aa si de laudat sa incetam...ca toti care au logan...au gura mare...eu cand stau la semafor si vine un logan langa mine,pe banda cealalata...ii da fum....si de al drac ii dau fum.... loganu...hmm..prea multe probleme din fabricatie....cum drac sa scoti o masina pe piata cand vezi ca e ruginita si caroseria nu e dreapta....cum ???nu inteleg...asa e in romania...nah in fine ...eu cu 8000 de euro..tot prefer sa iau o masina second..si gata....:D |
Dicutia mi se pare mult prea generala. Mi se pare mult mai folositor sa vina cineva si sa spuna uite: io am dat atata pe masina am bagat atatia bani in intretinere pe un an si in modificari si uite de ce e capabila si ce pot sa fac cu ea.
|
Quote:
|
De acum dispare orice post neargumentat pe care-l faceti.
Cine mai continua cu limbajul indecent risca sa fie banat de pe acest forum. Ganditi-va pentru ce a fost facut Loganul. NU a fost facut pentru a prinde viteze maxime. Nu a fost facut pentru a fi tunat. NU a fost facut ca sa se intreaca cu alte masini, fie si mai vechi. Este o masina ieftina, cea mai ieftina la calitatea si optiunile pe care le ofera. Publicul tinta a fost familia, nu cei care fac tuning si curse. Deci nu mai vb aiurea, ganditi-va putin inainte sa dati cu bata-n balta. |
sunt de acord cu tine hondare , dar ideea era sa vedem ce poate o masina de familie foarte ieftina si romaneasca :D si nimic mai mult....k discutia a degenerat in insulte si provocari , asta e altceva....
|
Pai masina asta poate sa faca ce a fost facuta sa faca.
Toate problemele care apar - tabla ruginita, insonorizare proasta, materiale de calitate slaba, reflecta pretul scazut. Este normal. Daca plateai pe Logan 15.000 era normal sa ai pretentii. S-au facut zeci de teste cu masina, inclusiv de anduranta. Si niciodata Loganul nu s-a facut de rusine. S-a mers cu 1.5 dci in jurul Europei si nu a avut nici un fel de problema - doar zgomotul mare la viteza de top. Ganditi-va ca un Logan are mai mare valoare ca majoritatea masinilor fabricate pana in 90-95. Asta se cauta acum, asta vrea lumea - o masina ieftina la cumparare si ieftina la intretinut. Si pana la urma este o masina noua. Te urci in Logan si poate ca nu prinzi 200 la ora ca si cu o masina din 90, dar macar stai linistit ca nu pica nimic la inceput, fiind masina noua. Judecati Loganul prin prisma scopului pentru care a fost facuta si veti vedea ca nu aveti ce sa-i reprosati. |
hondaru..ai perfecta dreptate....dar ce sa le spui lor???ca le-am spus si in alt thread ca loganu e masina de familie...si ei se incordau pe acol..si de asta vreau sa vad si parerea altora....nah in fine.....masina e facuta sa te duca unde vrei...nu sa mergi cu viteze supersonice...si cum zic altii ca merge super la 180 la ora...eu nu ii inteleg...ca eu am mers cu 150 cu logan si facea urat...e adevarat ca nu imi placea nici cum statea pe drum....ups..gata nu mai fac offtopic...:-)
|
da intrun fel ai dreptate hondarule..:peace: haideti sa incerc sa vedem si partea buna a loganului..si sa nu ne mai "certam":peace: :bunch:
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:02. |
- Copyright 2026 4Tuning