Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Ford (https://forum.4tuning.ro/121-masina-mea-ford.html)
-   -   Ford Sierra 2.0 DOHC MIG'u (https://forum.4tuning.ro/121-masina-mea-ford/207135-ford-sierra-2-0-dohc-migu.html)

Mircea L 07-09-10 15:40

Re: Ford Sierra 2.0 DOHC MIG'u

NCR, e frumoasa ma asa cum e, pune-i jante si o suspensie sport (dar nu o tiganie, ci ceva aftermarket), da-le in Doamne iarta-ma de folii si alte nebunii, masina e una din cele mai bune pe care le-am vazut, are "cotetu" intreg, asta e mai important decat orice. Si interiorul e decent si netiganit.

NightClubRacer 08-09-10 00:49

Quote:

Originally Posted by Mircea L (Post 3641144)
NCR, e frumoasa ma asa cum e, pune-i jante si o suspensie sport (dar nu o tiganie, ci ceva aftermarket), da-le in Doamne iarta-ma de folii si alte nebunii, masina e una din cele mai bune pe care le-am vazut, are "cotetu" intreg, asta e mai important decat orice. Si interiorul e decent si netiganit.

sunt bune si restu de nebunii :D dar jante sigur am sa ii iau si poate o suspensie sport, dar ma mai gandesc, ca sunt prea nasoale drumurile noastre pentru asea ceva. Dar asta e, cu granada ma descurcam, chiar daca reparam mai mereu tobele :D mersi!

NightClubRacer 08-09-10 23:57

am gasit niste filmulete interesante :D
https://www.youtube.com/watch?v=lMpgJ7OgAtE

si reclama tv:

https://www.youtube.com/watch?v=a215S...eature=related

in alta ordine de idei, am sa incep o mica restilizare la masina...ceva sa arate mai agresiv masina :twisted: sper sa va placa cand e gata ;)

florin_cars 11-09-10 00:25

frumos, chiar foarte, auzisem acum o luna si ceva de ea, dar n-am vazut poze, beton zic acum :D
bat in lemn si-ti spun ceva madaline..:oops:
DACA si pe asta o distrugi ca pe restul de 4-5, atunci schimba marca :lol:

NightClubRacer 11-09-10 10:24

Quote:

Originally Posted by florin_cars (Post 3649924)
frumos, chiar foarte, auzisem acum o luna si ceva de ea, dar n-am vazut poze, beton zic acum :D
bat in lemn si-ti spun ceva madaline..:oops:
DACA si pe asta o distrugi ca pe restul de 4-5, atunci schimba marca :lol:

pei am incercat si bmw si alte marci :lol: si tot asa au ajuns...mai am cateva retusuri pe ici pe colo si va fi mai brici. Deocamdata am lucrat un pic la estetica, si la motor o mica aranjare, dar mai e de work pana toate sunt ordonate cum as vrea eu :rolleyes2

capricosti 11-09-10 20:14

Quote:

Originally Posted by NightClubRacer (Post 3650449)
........................
... Deocamdata am lucrat un pic ... la motor o mica aranjare, ....... :rolleyes2

Ce-ai aranjat la motor ?
Ii pui ceva turbo ? :D ;):rolleyes2:?:

NightClubRacer 11-09-10 22:20

Quote:

Originally Posted by capricosti (Post 3651590)
Ce-ai aranjat la motor ?
Ii pui ceva turbo ? :D ;):rolleyes2:?:

deocamdata nu, mai bine zis am facut putina ordine :D poate pe viitor o sa ma gandesc sa ii cresc puterea, deocamdata e de ajuns cat are :twisted:

B-99-SAA 13-09-10 09:13

Pai cat are? :lol: Boss n-am mai trecut pe la tine ca n-am avut timp!!! Ca treceam daca aveam cand. Si acum pic pe mine de somn si sunt rupt! Dar trec eu odata si-odata si pe la tine! Sa vad cand scap si de la munca mai devreme eventual, si cum o fi vremea... Bafta cu masina! :twisted:

NightClubRacer 13-09-10 09:22

pei are 125cp :D te astept cand poti, nu e graba. Bafta si tie!

goshy 13-09-10 14:45

2 Attachment(s)
te-ar intereseaza niste faruri pt rezerva?...:-)

NightClubRacer 13-09-10 23:23

lasa pm cu pretu lor, si vedem...ma gandeam sa fac niste teste cu lupe si etc :D si sa fac ceva black style :twisted:

opia 14-09-10 19:54

13 Attachment(s)
Un mic upgrade la MIG + cateva poze! :lol:

florin_cars 14-09-10 21:32

colorata uite-i gata :lol:

bil1706 14-09-10 21:40

NCRule, ai ce ai cu vospitu' jantelor de tabla. Granada ai inverzit-o...pe asta vad ca o inrosesti.

NightClubRacer 15-09-10 00:11

Quote:

Originally Posted by opia (Post 3658259)
Un mic upgrade la MIG + cateva poze! :lol:

danke de poze! ;)

Quote:

Originally Posted by florin_cars (Post 3658504)
colorata uite-i gata :lol:

Quote:

Originally Posted by bil1706 (Post 3658532)
NCRule, ai ce ai cu vospitu' jantelor de tabla. Granada ai inverzit-o...pe asta vad ca o inrosesti.

pana vin alea de aliaj, le-am facut pe astea mai colorate :D oricum mie unu imi plac si chiar dau bine, fata de capace...acuma fiecare cu gusturile lui. Oricum la motor am facut capacu asea, ca a avut nevoie de mici lipituri si se vedea lipiciul. Nu va ramane asea, cand o sa am timp o sa stau toata ziua pe motor, sa il fac sa straluceasca, si sa il aranjez cum trebuie 8)

All times are GMT +2. The time now is 09:35.

- Copyright 2026 4Tuning