Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Street Racing Squad (https://forum.4tuning.ro/638-street-racing-squad.html)
-   -   Anunturi Importante!!! (https://forum.4tuning.ro/638-street-racing-squad/207112-anunturi-importante.html)

bLoNduL 18-09-10 02:35

Re: Anunturi Importante!!!

Quote:

Originally Posted by ald-ul (Post 3659148)
Multumesc Tank pentru apreciere dar vreau sa mentionez faptul k sunt purtator de cuvant alaturi de Grin; Avand in vedere k acum au inceput multi din membri scoala si multi lucreaza vreau sa ne adunam in numar cat mai mare in acest weekend dak nu se poate vineri la intrunire care as dori sa se organizeze la Complexul Sun Plaza si ink ceva dak nu pot veni membri la aceasta intrunire as vrea sa ne vedem in weekend pentru a discuta despre organizare si despre anumite proiecte pe care vreau sa le demarez cu ajutorul unor prieteni de ai mei si vreau sa stiu si parerea voastra despre aceste proiecte dak sunt sau nu benefice pentru noi k si club.
Va multumesc.
Respect SRS.

Parerea mea este ca exista haine groase sa va imbracati ca sa nu muriti de frig, si chiar nu`mi doresc sa`mi petrec iarna in parcari subterane, ce naiba facem acolo? asa afara o mai tragem cu frana de mana ne mai batem cu zapada, ne bucuram de iarna cum trebuie parerea mea, iar afi si sun plazza mie imi convin, acum ramane la aprecierea celorlalti membri,

Cu drag si respect,
bLoNduL

bLoNduL 18-09-10 02:37

Quote:

Originally Posted by LEO.SR (Post 3655596)
Multumim domnului LIVIU, pentru postare si sper sa luati o hotarare asupra locatiei si a conduceri clubului, daca se doreste o schimbare an club asupra conduceri, postati parerea voastra, si un comentariu an privinta hotarari voastre, cei care nu posteaza si nu au de gand sa comenteze asupra problemelor spuse, se trec automat la voturi pentru rezolvarea problemelor, an a doua problema si cea mai importanta cer si rog toti membri si simpatizanti clubului sa posteze date si reactualizarea personala de catre fiecare membru activ si rog sa o loati an serios si nu an gluma, sa stim si noi cine mai face parte din clubul SRS, va multumesc si va respect, nu se ia an clcul postarea de date si actualizarea de membru postate de catre alta persoana, se vor lua an calcul doar cele postate de catre fiecare membru, MULTUMESC SI ASTEPTAM APRECIERILE SI POSTARILE DUMNEAVOASTRA

Reactualizarea personala se face in ce topic? sau se va face un topic nou cu actualizarea membrilor?

Cu drag si respect,
bLoNduL

TaZzY E30 18-09-10 10:17

CINE NU A APARUT LA MEMBRII SRS,VA ROG SA POSTEZE ACOLO 2-3 POZE CU MASINA SI NUMELE!!!

TaZzY E30 20-03-11 18:51

VINERI 25.03.2011,VA ROG SA VENITI IN NUMAR CAT MAI MARE LA INTRUNIRE,IAR CEI CARE VOR PARASOLARE,BULINE,S.A.M.D,SA ADUCA BANII PENTRU ELE!!!
Parasolar-15 ron
Bulina-5 ron

TaZzY E30 21-06-11 01:56

VINERI,24.06.2011,INTRUNIRE SRS.MAI PE SCURT ESTE VORBA DE O REORGANIZARE A SRS-ULUI!PREZENTA ESTE OBLIGATORIE!!!!.Ca o mica paranteza,va rog vineri,cine doreste sticker si parasolar sa aduca banii,pentr a le putea scoate si a le inmana la urmatoarea intrunire.Va multumesc!!!!
-Locatia-Polivalenta
-ora 21.00

TaZzY E30 26-02-12 13:11

Postat de leo_jr_bmw:sall la toata lumea ...am si eu o rugaminte..din acest moment sa fa faceti alt logo la club pentru ca logoul care al aveti este facut de mine si al voi folosi eu personal nu an alt club doar pe masinile mele...logoul este facut de mine si racer..deci prin urmare ami apartine...deci va rog FRUMOS sa va faceti alt logo si sa nul mai folositi pe cel cu masinuta....cu respects si multa bafta in continuare...cine are intrebari aveti mesul meu..dar nu cred ca am de ce sa dau explicati dar pentru ori ce eventualitate aveti mesul..

All times are GMT +2. The time now is 07:59.

- Copyright 2026 4Tuning