Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Bacau (https://forum.4tuning.ro/80-bacau.html)
-   -   Cea mai frumos modificată maşină din Bacău (https://forum.4tuning.ro/80-bacau/20707-frumos-modificata-masina-bacau.html)

to_the_limit 09-10-05 01:30

o masina hand-made se vede de departe,nu iti trebuie ochi avizat pentru asta si in principiu satisfactia este doar a proprietarului,deci nu trebuie sa ne mire ca altii se uita chioras..mai ales acum cu atatea firme de tuning..

mercedesul ala nu e un S..e unCL,varianta anterioara,care la vremea lui era tatal lor,personal o consider in prezent o masina depasita si uzata moral din toate punctele de vedere.

Chiar nu inteleg de ce proprietarul inca mai merge cu ea..(numai zic cat ia in urban la% un asemena motor de conceptie anii 90)..

si apropo laguna 2 a lu Boana e V6 de 3.0?
am vazut zilele astea o ALFA GT,rosie in BC. :shock: :shock:

LaMishto 09-10-05 09:03

mie mi-a placut si eclipse-ul.. chiar daca e aproape stock.. mi-a placut la nebunie ;)

xBoGDaNx 09-10-05 10:29

bbb`u, nu ? e super :lol:

83SOF 09-10-05 13:17

Re:

Quote:

Originally Posted by \"to_the_limit\"
o masina hand-made se vede de departe,nu iti trebuie ochi avizat pentru asta si in principiu satisfactia este doar a proprietarului,deci nu trebuie sa ne mire ca altii se uita chioras..mai ales acum cu atatea firme de tuning..

mercedesul ala nu e un S..e unCL,varianta anterioara,care la vremea lui era tatal lor,personal o consider in prezent o masina depasita si uzata moral din toate punctele de vedere.

Chiar nu inteleg de ce proprietarul inca mai merge cu ea..(numai zic cat ia in urban la% un asemena motor de conceptie anii 90)..

inseamna ca pentru tine nou este echivalent intotdeauna cu mai bun ?

motorul meu e de conceptie '79, fabricatie '85, si are zeci de mii de oameni care il venereaza in toata lumea. crezi ca are importanta anul de conceptie al motorului ? adu-ti aminte de masinile de clasa B, care ajungeau de la 0 la 100 in 3 secunde pe pietris, motoarele respective erau tot de conceptie '80, si pana la urma au fost interzise pentru ca devenisera prea puternice.

flaviutza 10-10-05 01:07

Re:

Quote:

Originally Posted by \"mada\"
ehe.. aleksu sa stii ka esti mai mandru de o masina facuta de manutza ta decat de o masina care ai dus`o la o firma sa ti`o faca ;)
asa ca lasa modestia ,ce ai tu daca noi vrem masina ta in top?:)))

...subscriu...

to_the_limit 10-10-05 03:04

83SOF,no ofense,dar power is nothing without control...asa degeaba vii tu la mine cu motoare din70's...in ziua de azi electronica rulz.
oricum suntem off-topic. :)

83SOF 10-10-05 12:40

chiar cu riscul de a iesi si mai tare off-topic, nu vad ce au de-a face pirelli cu electronicele.
orice motor performant are la baza un design bun - fara acest lucru \"electronica\" ta nu e buna de nimic. si un motor care se bazeaza pe smecherii gen VTEC nu va putea niciodata sa intreaca unul pe care il sustin centimetrii cubi. confirmarea faptului asta e si in revista Hot Rod care a facut un test intre un motor de buick si un vtec, le-au adus pe amandoua la 500 cp. buick-ul a costat $3,926(US) si vtec-ul de la honda $10,500(US), asta cu aspiratie turbo si benzina de curse pe vtec.

aleks 10-10-05 13:29

eu zic sa luam aminte la ce zice 83sof despre mecanica, pentru ca el isi lucreaza singur motoarele, si in general are cunostinte practice mai bune ca ale noastre la un loc
cat despre top...
sa asteptam toate propunerile, si la urma sa alcatuim lista
votul va fi pasul final.
e ok asa?

Zerofast 10-10-05 13:57

e foarte bine asa aleks :D

83SOF 10-10-05 15:42

aleks, nu m-as fi bagat, dar motoarele sunt pasiunea mea si chiar daca fiecare e indreptatit sa aiba parerea lui, ar fi bine sa aiba argumente cu care sa si-o sustina.

cat despre top, eu as fi vrut sa vad unul pentru tuning mecanic - probabil va trece mult pana cand se va putea vorbi in mod serios despre asa ceva in bacau.

SFW 10-10-05 16:16

Re:

Quote:

Originally Posted by \"to_the_limit\"

Am vazut spre exemplu la oradea la tuning&sound un a4 (in parcare, nu la show) care avea puse spoilere de la audi, accesorii originale, dar erau puse atat de prost ca daca nu as fi stiu de unde vin spoilerele as fi crezut ca le-a luat de pe alta masina ... asa ca ... greseli sunt oriunde.
Pe un alt topic am povestit cum am vrut sa cumpar stopuri clare pt o masina ... si ... ba nu veneau cum trebuie (ieseau inafara), ba .. pur si simplu imi cadeau, se desprindeau suruburile.
Vreau sa zic ca nu conteaza cine face, ci conteaza cum sunt facute.
Spoilerul home made are din pct meu de vedere un mare minus ... este din fibra si daca il atingi de o bordura ...

De cl-ul ala ... masinile frumoase cu adevarat, nu imbatranesc niciodata, numai dupa ce trec destui ani vezi daca o masina a fost frumoasa cu adevarat, sau a avut doar un design placut la vremea ei, dar de care lumea s-a plictisit. Masina aia a fost superba, este superba si va ramane superba. Ai vazut cum arata in interior masina aia? poate nu e cl nou, dar e mai tare ca multe masini noi.

Laguna are motor de 2.0

mertan 11-10-05 08:13

mdea. mai sfw dar din ce vrei sa fie facute spoliere made at home?????
din abs????????? sau din ce vrei sa fie???
oricum daca mai pui un strat de fibra ar merge.

SFW 11-10-05 10:50

Re:

Quote:

Originally Posted by \"mertan\"
mdea. mai sfw dar din ce vrei sa fie facute spoliere made at home?????
din abs????????? sau din ce vrei sa fie???
oricum daca mai pui un strat de fibra ar merge.

Tu nu prea stii sa citesti, de tot nu intelegi ce zic eu, sau ce? Eu i-am raspuns lui to_the_limit, zicand ca nu conteaza daca spoilerul e home made sau cumparat, ambele putand sa arate bine pe masina sau ca dracu. Dar ca, ca un minus, spoilerul home made poate fi facut doar din fibra, si eu unu prefer plasticul.
Asadar, nu eu m-am luat de spoilerul home made.

aleks 11-10-05 11:09

ai dreptate sfw ( ca intotdeauna :wink: )
cat despre un top tuning mecanica/motoare... cred ca top ten ar ramane necompletat, putine masini au modificari ce merg mai departe de un chip... eu nu stiu decat masina lui vali (codrin44), care e in lucru, si 83 sof, care e in state...
dak gresesc corectati-ma si completati-ma

SFW 11-10-05 12:03

Re:

Quote:

Originally Posted by \"aleks\"
ai dreptate sfw ( ca intotdeauna :wink: )
cat despre un top tuning mecanica/motoare... cred ca top ten ar ramane necompletat, putine masini au modificari ce merg mai departe de un chip... eu nu stiu decat masina lui vali (codrin44), care e in lucru, si 83 sof, care e in state...
dak gresesc corectati-ma si completati-ma

:D 10x aleks :oops:

Cred ca ai dreptate.
Nu stiu RRR-ul daca are altceva inafara de chip si evacuare, ca am observat ca fuge bine in ultimul timp. :)

All times are GMT +2. The time now is 04:54.

- Copyright 2025 4Tuning