![]() |
Re: S.Toledo TDI
daca vrei un filtru de aer sport K/N pt motorul tau : https://forum.4tuning.ro/524-anunturi-piese/22013-vand-filtru-aer-sport-conic.html
|
Seat TDI - din ce an e Seat-ul tau si cat ai dat pe el???aaaa....ce dotari are?
|
e din decembrie 2001 si dotari nu prea are,ESP,casetofon cu magazie de cd,climatronic,110 cp + 25 cai pe care ia luat cu reprogramarea centralei,jentile din fabrica din aluminiu.nu are nimik special
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
uite ca in sfarsit a venit si GPS-ul .e din partea lui mos jerila:D.un TOMTOM GO 910. acum tot sa colind Europa :D
|
Ce mos adevarat la Spania.Pe aici inca vine cu "pijamale"
|
sweet dude :D
|
Quote:
|
Fa-o linistit.Daca mergi ca si pana acum cu masina si dupa ce parchezi o lasi 2 minute la relanti nu ai nici o problema.Intr-adevar o mica uzura la turbina si in loc sa crape la 150K crapa la 140K dar merita.
|
Eu am gasit un toledo din 2001 cu TDI toate rosii,full option (mai putin piele) 6 viteze 150cp ,si cica ar avea 90.000 km.Masina arata impecabil(nu am apucat sa ma urc in ea caci nu avea dealerul cheile) , doar ce fusese adusa din germania.Joi vine proprietarul si e posibil sa o iau,dar ziceti-mi ce plus-uri si minusuri are va rog....Am inteles k modelul asta de 150 cp are avea turbina defectuasa...
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
cu 350 euro iti dau una mai mare si aproape noua
|
scuze de offtopic.
sal stiti daca modelu 1.9tdi de 110 cai are ceva probleme ? ca am gasit sa iau una din 2001 110cai , full fara piele 100mii km si nu stiu c sa fac . cam in ce pbani ar fi una in stare buna( fara probleme?) ms de orice raspuns |
| All times are GMT +2. The time now is 18:01. |
- Copyright 2026 4Tuning