![]() |
Re: jante solenza
pai atunci nu pot decat sa va multumesc pentru sfaturi, urmand sa va anunt cand am pus jante noi pe ea si sa va spun primele impresii.
Multumesc |
Eu am avut pe Supernova jante 15 cu 195/45/15, Brock B2 cu 7J si ET25. Jantele erau f grele, adica in jur de 19kg echipate (cu anvelopa) asa ca le-am vandut si am renuntat la ideea de ami mai pune vreodata jante mari pe masina. Asta pana am dat de ATS-urile care inca sunt pe masina. 15", 5,5J cu ET38 pe care am pus gume 175/55/15. De frecat nu freaca nicaieri (cele vechi frecau putin la imbinarea aripii cu bara spate cand eram incarcat sau la denivelari mari) si cel mai important sunt mai usoare cu un kg decat cele pe 13 de tabla din fabrica cu 165/70/13. Consumul e acelasi, directia pot zice ca e mai usoara cu 175/55/15, sau cel putin asa mi s-a parut mie. Totul e sa ai grija la greutatea jantei dar si a cauciucului, si totul va fi ok. Sa nu uitam si de ET, cele mai mici de 25 creeaza probleme, gen frecat in aripa.
|
Quote:
|
wolfrace face jante foarte bune - am prieteni care au wolfrace-uri desigur modele diferite dar nu s-au plans niciodata de ele! ORICE JANTA DE ALUMINIU se stramba daca dai in gropi si nu stii sa conduci masina (sa feresti gropile) pana si alea de tabla intr-un final se pot stramba!
|
stiu chestia asta cu gropile, am un prieten care s-a dus la autosoft sa isi echilibreze jantele pe un citron c4 si acolo au constatat ca are jantele strambe, astfel a trebuit sa le si roluiasca.
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:46. |
- Copyright 2026 4Tuning