![]() |
Re: Go Logan !!!!
merci fumos baieti pt pareri , oricum trebuiesc bagati bani in el o gramada k sa fie super adevarat facut
iar k s iti bagi kitul ala misto de la pilot care costa in jur la 17 mil numai spoiler fata spate si prafuri , fara motaj si vopsea si sa mai pui niste jante de cel putin 16 + gume, care si astea te duc cel putin 23-24 mil , si alte cacaturi , ajungi la aproape 50 mil , iar sa bagi intr-o dacie atatia bani , si sa mergi cu ea asa sa iti faci treaba cu ea (eu n-am luat masina asta doar sa ma merg duminica cu ea cum fac altii) , nu se merita . fiecare dupa posibilitati , poate altii cae au bani , da ......... |
in zilele urmatoare am sa mai adaug un filmulet tare
|
2 Attachment(s)
2 filmulete !
|
ce frumos se aude toba bvo tzi'e tzino tot aja j ai grija de el!!! apropo ti-e nu ti' se zgarie fffff usor? a mea da :(
|
mmmmmmmmmm.......galagios loganezu.......imi place......zici ca e s2000......super tare.....respect.....
|
merci frumos baieti !!!
|
oricum , eu sa va spun asa sunt super curios , cum s-ar auzi o toba cu o am eu , pe un 1.5 diesel !!!
astept un raspuns , poate cineva are toba sport si pe diesel ! |
degeaba pui toba sport pe diesel ;) si pacat ca e de 1.4 a ta
|
dap sunt de aceeasi parere :( pe 1.6 cred ca era zuperrr
|
Quote:
|
ma sa stii k eu nu am nici o zgarietura pe ea ! oricum , sunt ferm convins k se va gasi vrun prost sa o stearga cu un colt de bara prin vro parcare, sau vrun retardat sa traga niste vinyluri cu cheia pe ea
daca nu e acum zgariata , nici o problema va fi !!!! :)) |
Ai putea sa`i faci stalpi dintre usi cu negru....credema da super..
|
1 Attachment(s)
asa e! uite o poza cu a mea facuta! a mai facut un prieten pe un logan visiniu si se vede super mishto!
|
da arata bine
|
nu ai pus jantele ? ceva poze noi ! oricum...frumos loganul !
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:35. |
- Copyright 2026 4Tuning