![]() |
Re: Daewoo Espero 1.8
Mergeam pe amandoua... cand nu aveam gaz mergeam pe benzina si invers. Dar la drum lung foloseam gaz cum a fost si acum. Si problema e ca nu e prima data cand merg pe gaz la viteze mari... acum a cedat.
|
Dupa semnul care l-ai facut tu.... pare ca gaura este undeva sub galerie. S-ar putea sa scapi fara sa schimbi blocul pentru ca acolo sunt niste dopuri...
Nivelul la apa cum era??? eu cred ca ai mers fara apa..... |
Si eu am impresia ca pe la dopurile alea a patit toata treaba...
Eu am mers cu 190 pe gaz, si nu o data, de foarte multe ori am mers cu viteze mari de peste 150-160 la ora si nu am patit niciodata asa ceva... Vorba lui Mike, esti sigur ca nu ai mers fara racire? |
Quote:
Quote:
Nivelul la apa era la jumate era in ordine... nu cred ca a fost de la asta... Poate puteam sa previn lucrul asta dar asta e... Acum sunt in cautare de motor... deci imi ``doneaza´´ cineva si mie un motor?:lol: |
cred ca stii ce implica schimbarea unui motor... blocu asta al tau nu se mai poate suda... asta daca nu e de la dopurile alea...
|
Quote:
Avand in vedere ce s-a intamplat o sa ramana asa cum se afla o vreme pentru ca sunt pe cale sa-mi achizitionez alta masina si anume un VW Golf 4 dar nu o sa renunt la (vorba unui user de aici) ``mica mea limuzina´´. Pe curand. |
Quote:
|
Eu zic ca nu are nici o treaba cu gazul,a mea isi ia fregvent 200 pe gpl,era de mult soimanit dopul acela cat despre schimbatul motorului nu este asa mare chin un mecanic bun,cam 7 milioane un motor bun si indentificarea la rar,eu unul lam schimbat acum o luna jumate motorul
|
Quote:
Dupa cum ziceam: VW Golf 4 Coupe 1.6 |
Si cu Espero ce s-a intamplat?
bafta cu noua si viitoarea masinuta! |
Quote:
|
Rog un moderator sa stearga/inchida acest topic. Masina a fost vanduta.
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:53. |
- Copyright 2026 4Tuning