![]() |
Re: E60 - B525PRP
Quote:
|
Quote:
|
frumos modelul , am si eu o intrebare daca se poate [ cu toate ca ti am dat si un pm ]!
ce firma sunt angel lights urile care le ai pe ea daca se poate ? felicitari si kilometri fara incidente ! |
:hug::suspiciou:yikes:OOOOOOOOOOOOOO ASA NEBUNIE ? :weee:
sa o stapanesti sanatos, o stiu live e criminala masina ... spor la modificari preparatule :D |
bafta si cu asta :)))
stiu ca o sa scoti ceva tare din ea, asteptam sa vedem! |
Quote:
Nu ai somn daffy ? :D:D .... Ai zis ca ne combinam la niste poze am 2 bavareze si nu ma scoate nimeni pe interval foto ? :)) ca in rest le-am incordat muschii :) . Sa-mi lasi PM cand facem o sedinta foto :P Numai bine si somn usor !!! |
Super 5`arul !
Sa`l stapanesti sanatos ! Succes in ceea ce vrei sa'i faci ! |
Quote:
|
Quote:
Ma intereseaza in primul rand calitatea , si stiu ca tu nu faci niciodata rabat de la asa ceva ! am vazut intr un post ca ai fi interesat de niste jante de m5 e60 OEM ! daca da , lasa mi un pm si sa caut prin afara ! ca si eu momentan caut un m5 lovit ca sa iau diferite accesorii de pe el ! Multumesc frumos pentru pont ! PS : iti recomand sa iti verifici fulia de la motor , ca sa nu ai surprize ca mine ! |
Quote:
daca auzi de jante anunta-ma,poate chiar si unele de m-pachet de e60,cele pe 19,ms... |
Frumoasa masina, motor bun, M-Pak, etc... chiar frumoasa...
Felicitari! |
Quote:
|
am vazut-o ''live'' ieri in d'na ghica! frumoasa rau! niste jante frumoase nu-i pui?:D
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:18. |
- Copyright 2026 4Tuning