![]() |
Re: Masina mea, Audi A4
Quote:
grila nu va fi nichelata ... |
super misto...bv
|
arata fain.....bft
|
2 Attachment(s)
10x.
Inca 2 poze ... una de ieri ... cu ea cu bara scoasa ... arata nervoasa .... si alta cu filtru din seara asta .... Spoilerele sunt vopsite ... n-am apucat sa le fac poze in seara asta ... ca deabia acum au terminat cei cu vopsitoria, si deabia am venit de la service sa le vad :D |
sa nu-tzi pui grila nichelata parerea mea.ba chiar deloc nichel.all black e mai bine.arata mai fioros.si mai ales cu spoilere de s-line e altceva.
|
Quote:
Nu stiam daca o sa iasa f bine ... dar am vazut-o in seara asta si sunt f multumit de rezultat :D |
Arata fain bara fatza!!!asteptam sa le vedem pe masina!!:);)
|
frumoasa masina si puternica. sa ai grija de ea si sa o stapanesti sanatos.
am si eu ceva intrebari: cat te a costat eleronul de s4, aripioarele si kitul de spoilere. |
5 Attachment(s)
mai multe poze .... mai e putin ... :D
|
per total foarte frumos...nu-mi dau seama calumea din poze dar parca ar trebui niste finaluri o idee mai groase.parerea mea.poate ma inseala poza.
|
Quote:
Si dupa ce vin si jantele ... o sa arate si mai bine :D Si daca intreaba cineva ... a fost vopsita si gura de la furtunul de la filtru de aer ... :-) |
Sti cantecul ala cu ``Hai acasa`` :) SUPER..
|
Quote:
Sa stii ca in realitate arata si mai bine :shock: :rolleyes2 |
Bunul Gust este ceea ce defineste masina ;) bravo,e chiar frumoasa! stii ca si eu sunt adeptul lucrurilor finute si elegante . super tare arata,de abia astept sa vad jantele :shock:
|
1 Attachment(s)
sper sa nu te superi ca am incercat ceva... in fine: nu crezi ca i-ar fi stat mai bine vopsita partea asta cu negru? in graba am facut dar intelegi tu ce spun :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:04. |
- Copyright 2026 4Tuning