Re: STREET LEGAL Ploiesti
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
sal ...catziva dintre voi ma stiti blondu cu omega b ..... camikzee:))
cerintze de intrat in club ??? cateva detalii :-?? bft !!!! |
Quote:
|
Quote:
BFT !!! |
In club vor fi acceptate (cu exceptia membrilor fondatori) doar masini care se pot incadra la una din urmatoarele categorii:
- expo - drag - drift - sound Pentru mai multe detalii - mail&mess: alex_marius_dumitrascu@yahoo.com P.S.: In foarte scurt timp se va finaliza si site-ul clubului. P.P.S.: Bafta mult participantilor de la Tulcea |
Adik ce mah eu sunt singurul care nu am poza cu masina mea ?? eeeee
Las vere ca-i fac io o poza la chiuloasa asta din sufragerie si sa va vad atunci cu ce va mai DADETI MARI ....ZAU! |
Apropo de chiuloasa mea care mergeti la Tulcea ??
Make a list! |
stai calm ca nu esti singurul :)) eu am ceva in lucru si dureaza, poze cand o fi gata :) luna viitoare adica
|
felicitari ptr participarea la tulcea.am inteles ca a-ti luat si o cupa la expo.
mie unul mi-ati lasat o impresie super ok,felul in care va-ti prezentat la eveniment. felicitari din partea mea si la multe evenimente inainte,ca de obicei ploiestiul a fost la inaltime ;) |
Quote:
PS: un premiu ar fi meritat si jetta noastra findca e singura jetta VR6 din romania..si sa o zicem pe cea drepta mai e si tipla..nu are defect..in fine cred ca au fost si mici manevre pe acolo. |
felicitari:joy:....si la mai multe
|
Felicitari Adi SYS pentru premiul luat la SPL.
Felicitari lui Catalin care va aparea cu a sa JETA VR6 la revista. Felicitari participantilor de la expo: Manache, Victor, Catalin si Adi. Felicitari pentru participare Sobi ... foarte aproape de podium (de abia asteptam stage 2 :evil:). Felicitari si restului participantilor din Ploiesti si nu in ultimul rand sustinatorilor care au fost in numar mare. |
Felicitari tuturor!
Bravo baieti! Faceti treaba buna! Foarte frumoase masinile voastre. E frumos cand Ploiestiul e la start si indiferent de club toata lumea e cu pumnii stransi si cu totii aclama persoana care participa. Super tare! |
All times are GMT +2. The time now is 01:16. |
- Copyright 2024 4Tuning