Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ploiesti (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti.html)
-   -   STREET LEGAL Ploiesti (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti/206221-street-legal-ploiesti.html)

cmdbass 09-09-10 03:11

Re: STREET LEGAL Ploiesti

Quote:

Originally Posted by T@zMania (Post 3644852)
deci jeta aia ma scoate din mintzi!!!!superba masina!

mie imi placea mai mult cand era gri:-P ..oricum gusturile nu se discuta :D

ALEX_BZN 09-09-10 09:52

Quote:

Originally Posted by cmdbass (Post 3644937)

E frumoasa oricum..e clasica si cu gust....totul simplu pe ea si original....si cand ne mai gandim si la motor....

T@zMania 09-09-10 13:14

Quote:

Originally Posted by cmdbass (Post 3644937)

nu am vazut-o cu acea culoare.....

blonduzzu_69 09-09-10 23:35

sal ...catziva dintre voi ma stiti blondu cu omega b ..... camikzee:))

cerintze de intrat in club ???
cateva detalii :-??

bft !!!!

ALEX_BZN 10-09-10 00:03

Quote:

Originally Posted by blonduzzu_69 (Post 3647213)
sal ...catziva dintre voi ma stiti blondu cu omega b ..... camikzee:))

cerintze de intrat in club ???
cateva detalii :-??

bft !!!!

Iti zic eu asa in mare..participi pe la cateva intalniri cu masina ( vineri la poligon ora 20:00 ai nr meu ma suni si iti spun exact), apoi vi si iti prezinti masina care trebuie sa se incadreze undeva(drfit, expo, sound, drag, etc) si membri prezenti de fata supunem la vot intre noi si in functie de ce iese esti admis sau nu. In situatia in care nu esti admis din prima si ulteriori ai mai facut ceva la masina poti sa vi din nou si este aceeasi procedura. Oricum indiferent de rezultat nu e cu suparare pentru nimeni, poti sa participi la intalniri si daca nu esti membru si nu ai stiker, inainte de toate suntem prieteni....si asta conteaza cel mai mult. Avem un exemplu ( nu dau nume care a fost repins si continua sa fie prezent printre noi la intalniri si la plecari, un gest frumos din partea lui). Asta e ca idee..vi la intalniri si aflii mai multe.

blonduzzu_69 10-09-10 11:46

Quote:

Originally Posted by ALEX_BZN (Post 3647287)
Iti zic eu asa in mare..participi pe la cateva intalniri cu masina ( vineri la poligon ora 20:00 ai nr meu ma suni si iti spun exact), apoi vi si iti prezinti masina care trebuie sa se incadreze undeva(drfit, expo, sound, drag, etc) si membri prezenti de fata supunem la vot intre noi si in functie de ce iese esti admis sau nu. In situatia in care nu esti admis din prima si ulteriori ai mai facut ceva la masina poti sa vi din nou si este aceeasi procedura. Oricum indiferent de rezultat nu e cu suparare pentru nimeni, poti sa participi la intalniri si daca nu esti membru si nu ai stiker, inainte de toate suntem prieteni....si asta conteaza cel mai mult. Avem un exemplu ( nu dau nume care a fost repins si continua sa fie prezent printre noi la intalniri si la plecari, un gest frumos din partea lui). Asta e ca idee..vi la intalniri si aflii mai multe.

ms BZN-ule stiu .......care e chestia cu intalnirile sti bine ca nu a fost o suparare nici cand am vrut sa fac parte din unkown.....chiar dak nu sa putut nu m-am suparat si am continuat sa vin la intalniri .,..... pana pe 29 luna asta o sa fiu cam absent k tocmai pe 29 imi reiau carnetu si de abea astept sa vin la asha zisa prezentare

BFT !!!

alexone 10-09-10 14:45

In club vor fi acceptate (cu exceptia membrilor fondatori) doar masini care se pot incadra la una din urmatoarele categorii:
- expo
- drag
- drift
- sound

Pentru mai multe detalii - mail&mess: alex_marius_dumitrascu@yahoo.com

P.S.: In foarte scurt timp se va finaliza si site-ul clubului.
P.P.S.: Bafta mult participantilor de la Tulcea

bogdanel_TRZ 11-09-10 10:12

Adik ce mah eu sunt singurul care nu am poza cu masina mea ?? eeeee

Las vere ca-i fac io o poza la chiuloasa asta din sufragerie si sa va vad atunci cu ce va mai DADETI MARI ....ZAU!

bogdanel_TRZ 11-09-10 10:17

Apropo de chiuloasa mea care mergeti la Tulcea ??

Make a list!

flebusca 11-09-10 10:25

stai calm ca nu esti singurul :)) eu am ceva in lucru si dureaza, poze cand o fi gata :) luna viitoare adica

T@zMania 12-09-10 23:24

felicitari ptr participarea la tulcea.am inteles ca a-ti luat si o cupa la expo.
mie unul mi-ati lasat o impresie super ok,felul in care va-ti prezentat la eveniment.
felicitari din partea mea si la multe evenimente inainte,ca de obicei ploiestiul a fost la inaltime ;)

ALEX_BZN 12-09-10 23:28

Quote:

Originally Posted by T@zMania (Post 3653801)
felicitari ptr participarea la tulcea.am inteles ca a-ti luat si o cupa la expo.
mie unul mi-ati lasat o impresie super ok,felul in care va-ti prezentat la eveniment.
felicitari din partea mea si la multe evenimente inainte,ca de obicei ploiestiul a fost la inaltime ;)

Adi Sys a luat la muzica din cate am inteles..nu am putut ajunge a trebuit sa invat pentru examenul de admitere la master..in fine felicitari participantilor indiferent daca au castigat sau nu...important e ca au fost in numar mare si ca au reprezentat ploiestiul acolo.
PS: un premiu ar fi meritat si jetta noastra findca e singura jetta VR6 din romania..si sa o zicem pe cea drepta mai e si tipla..nu are defect..in fine cred ca au fost si mici manevre pe acolo.

bmw_motorsport 12-09-10 23:39

felicitari:joy:....si la mai multe

alexone 13-09-10 11:04

Felicitari Adi SYS pentru premiul luat la SPL.

Felicitari lui Catalin care va aparea cu a sa JETA VR6 la revista.

Felicitari participantilor de la expo: Manache, Victor, Catalin si Adi.

Felicitari pentru participare Sobi ... foarte aproape de podium (de abia asteptam stage 2 :evil:).

Felicitari si restului participantilor din Ploiesti si nu in ultimul rand sustinatorilor care au fost in numar mare.

DONU' 13-09-10 11:53

Felicitari tuturor!
Bravo baieti! Faceti treaba buna!
Foarte frumoase masinile voastre.
E frumos cand Ploiestiul e la start si indiferent de club toata lumea e cu pumnii stransi si cu totii aclama persoana care participa.
Super tare!

All times are GMT +2. The time now is 01:16.

- Copyright 2024 4Tuning