![]() |
Re: Babutza mea, VL 57 TYT
1 Attachment(s)
Uite aici o poza cu traseu...Mai mult nu ma bag ca nu prea ma pricep aici :D
|
Quote:
|
Pai da merge tras in diferite moduri. Incearca cum ai zis tu...bafta sa pui poze dupa ce il repozitionezi :D
|
Quote:
|
a murit topicul de mult, my bad .. nu prea am avut timp de foarte multe, urmatorul pas ar fi asta: https://forum.4tuning.ro/109-masina-m...ml#post3935747 cine ma poate ajuta cu niste sfaturi. va rog mult.
|
Am revenit, mari modificari nu am facut, pot spune k am inceput sa colantez stalpii la usi, si ramele.. si zilele astea astept sa primesc barile si pragurile.. o sa le aranjez.. si cum mai scapam de frig si noroi.. sus pe masina.
Intre timp :???: am mai schimbat cate un bec, am facut schimbul de ulei.. un burduf la planetara dreapta.. si tot imi bate :rolleyes2 ... Cam atatea ! |
1 Attachment(s)
Uite cum ar trebui sa arate o grila cum vrei tu ;)
|
Quote:
Oricum grila mai poate astepta pana montez barile.. atunci o sa iau kit,spray-vopsea.. si fac si grila. Mersi pentru poza. Sper sa iasa la fel,dar pe negru. |
Gaurile acelea care raman , eu unu le-am adus la acelas nivel al grilei cu poxilol A+B
|
Quote:
Mersi de sugestie. Revin cu poze cand o termin. Astazi am terminat de colantat si restul ( ramele la usi ) ... nu a iesit cine stie ce.. una e colantul , alta e vopseaua.. dar pana la vopsea, sunt multumit de rezultat. In curand si poze. |
4 Attachment(s)
Am revenit cu niste poze , cu stalpii si ramele de la usi, colantate.. eu zic ca da bine cat de cat.. Voi ce ziceti? o las asa? sau il dau jos?
|
daca nu sunt bule de aer lasal asa ca da bine ;)
|
3 Attachment(s)
Salutare... am revenit cu ceva noutati.. am reusit si am schimbat ceasurile din bord ( alea vechi nu aveau lumina verde, era ars vre-un circuit cred ) .... si am pus si o banda cu leduri jos sub politza de la torpedo :D
La ceasuri trebuie sa mai leg becul de benzina, in rest merg absolut toti martorii. Si poate o sa schimb pe viitor si lumina verde, deocamdata o las asa, sa ma obisnuiesc cu ea :lol: Lumina este in toate cele 3 becuri, dar pe mijloc ( vitezometru ) am pus unul mai mare. O sa fie toate la aceeasi putere. P.S: Scuze pentru claritatea pozelor. :( |
frumos ... dar parca era buna si o schimbare de culoare la (lumina) bord ;)
|
Pentru iluminat bordul merge sa pui o banda de leduri albe..se vede foarte bine.
Bafta ! |
| All times are GMT +2. The time now is 16:26. |
- Copyright 2026 4Tuning