![]() |
Re: LOGAN... mai "fitzos"(personal tuning)
1 Attachment(s)
n`ai regreta daca l`ai face sa arate asa....:D
|
:???: :yikes:Daca t referi l pipitze... s poate rezolva!:peace: Mai greu cu tuningu'...:cry:
|
Quote:
|
O ideee ... fati`o pe placul tau ... fato sa te simti tu bine nu alti ... nu scoate esapamentul
|
Merci fratzior...
|
Quote:
ah si era sa uit a fost schimbat parbrizu .. a sarit o pietricica in geam si la crapat .. dupa care sa extins .. si a trebuit schimbat |
pune-i kitu de la pilot ca da frumos pe el
|
mAH fal cum stii u mai bine ...ideei putine ... imaginatie bogata
|
azi, 26/07/2007 mergand spre bucuresti am vazut masina intr-o benzinarie si arata destul de frumos.....ti-ai pus praguri??? eu asa am obs din mers. oare a ta e????
|
Quote:
|
Merci fratzioru'...:hug: Intradevar, in momentul asta masina arata cu totul diferit(gratie unor bani kre mi-au km intrat sub mana l inceputul verii):blahblah: Pozele deja postate sunt destul d vechi:ashamed: Ideea e k astept sa s evapore apa sarata din aparatul foto sa o pot posta l cum arata in mom asta!:peace:
P.S. Dupa cum am spus... astept doar sugestii, iar initiativa mi-o i-au singur(tinand cont si d parerile din jur) Atat kt timp imi place mie... e bine asa!:boxing::2gun::D Apropo... sa nu credeti acum k arata k tunatura aia d l PILOT!:lol: Va pupa tata si astept parerile voastre... |
treaba ta ........ asteapta cat vrei dar azi la mare am vazut un logan BETON cameleon un body kit unicat cred era superba masina daca aveti ceva poze cu ea poate le puneti pe undeva pe forum nu am retinut numarul ca eram prea captivat de culoare si ce era pe ea so era si in mers ;)
bafta |
incepe shi u cu nishte jentzi belea 17" sau mai mari(dak sar putea ceva bun) shi nishte suspensii reglabile......
|
Quote:
|
cand am vazut poza asta https://forum.4tuning.ro/attachment.p...8&d=1153076007 am crezut ca ii capota deschisa :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:13. |
- Copyright 2026 4Tuning