![]() |
Re: astra bertone turbo
Quote:
...dany tu ce ulei de motor folosesti??? |
ma bag si eu in seama daca asteptati un al treilea
a mea e tunata rieger momentan am o problema cu turbina.... sper ca se rezolva repede .... am trimis-o la Turbo Power. stiti ceva despre ei ? Codrut |
Quote:
ceva poze date tehnice despre jucaria ta??? |
super faina mashina sa o stapaneshti sanatos
|
Eu pe a mea folosesc Castrol RS, si il schimb cam la 6 000 de km maxim, deoarece e turbo si nu prea o iert dar am si grija de ea!:D
Apropo!?! Cand organizam intalnirea celor cu astra bertone? Zi si tu Dany cand poti, sau preferi sa te gasim noi la Pescarus?:D |
ma gasiti la pescarus in mare parte..oricum va las si id-u meu de mess , sa vb daca vreti: phantomasxxx
|
VFFtuning cand iesim la o plimbarica , da mai pe seara ca sa il prindem si pe danny la pescarus, poate pe saptamana asta care vine!! ID de msg al meu este "iionela2005" , Adrian ma cheama!!
|
k. atunci asa ramane....id-ul meu este vff_tuning.....vb pe msg si vedem....cand ne vedem...
|
Quote:
A si la tine nu am vazut butoanele de la incalzirea in scaune .. cred ca nu ai ... Orcum e prea frumoasa masina ta sa ai parte doar de fericiri alturi de ea ... Cand fac 18 ani imi iau si eu ceva fain sport la 2 portere deocamdata sunt pasager ... nu sofer :???: |
Quote:
nu are scaunele cu incalzire.......dar cand apesi acceleratia simti cum se incalzeste......:) |
nice car!!!;)un tuning finutz cu gust ar arata super fain!!;):)
|
bertonistii ati organizat ceva fara mine?
|
nimik...inca sper sa facem ceva peste vre-o saptamana ca atunci am concediu...si am mai mult timp...dupa ce vin de la mare....vand eleronu de irmscher...si o sa fac si un topic cu astra bertone sa postam toti acolo.
|
buna....cat iti consuma masina?
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:17. |
- Copyright 2026 4Tuning