Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Opel (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel.html)
-   -   astra bertone turbo (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel/20556-astra-bertone-turbo.html)

VFFtuning 20-07-06 15:55

Re: astra bertone turbo

Quote:

Originally Posted by dany_let
da , adika alcantara. asa se numeste ai foarte mare grija ca e super greu de intretinut.!

asa este se intretine f greu......dar asa este.
...dany tu ce ulei de motor folosesti???

codrut 20-07-06 17:52

ma bag si eu in seama daca asteptati un al treilea
a mea e tunata rieger
momentan am o problema cu turbina.... sper ca se rezolva repede ....
am trimis-o la Turbo Power. stiti ceva despre ei ?

Codrut

VFFtuning 21-07-06 00:00

Quote:

Originally Posted by codrut
ma bag si eu in seama daca asteptati un al treilea
a mea e tunata rieger
momentan am o problema cu turbina.... sper ca se rezolva repede ....
am trimis-o la Turbo Power. stiti ceva despre ei ?

Codrut

esti al patrulea....:)...bine ai venit printre noi
ceva poze date tehnice despre jucaria ta???

Zuky 21-07-06 07:47

super faina mashina sa o stapaneshti sanatos

The Professor 21-07-06 14:13

Eu pe a mea folosesc Castrol RS, si il schimb cam la 6 000 de km maxim, deoarece e turbo si nu prea o iert dar am si grija de ea!:D

Apropo!?! Cand organizam intalnirea celor cu astra bertone? Zi si tu Dany cand poti, sau preferi sa te gasim noi la Pescarus?:D

dany_let 22-07-06 10:02

ma gasiti la pescarus in mare parte..oricum va las si id-u meu de mess , sa vb daca vreti: phantomasxxx

The Professor 22-07-06 12:47

VFFtuning cand iesim la o plimbarica , da mai pe seara ca sa il prindem si pe danny la pescarus, poate pe saptamana asta care vine!! ID de msg al meu este "iionela2005" , Adrian ma cheama!!

VFFtuning 22-07-06 17:33

k. atunci asa ramane....id-ul meu este vff_tuning.....vb pe msg si vedem....cand ne vedem...

Alkatraz 22-07-06 17:57

Quote:

Originally Posted by VFFtuning
DA are GPS color - am dat vreo 12 000 E
Nu am casa in bicaz eram doar in trecere, dar mi ar place o casuta pe acolo este superba zona.

Eu am una caravan (adik tata ...:D ) Cu motor de 2.0 cu 120 de HP (motorul e tunat ... initial a avut 100 ) Si e tot asa cu consola centrala din metal (cred ca e aluminiu dar nu stiu sigur) Numai ca la mine computerul de bord e alb-negru ...
A si la tine nu am vazut butoanele de la incalzirea in scaune .. cred ca nu ai ... Orcum e prea frumoasa masina ta sa ai parte doar de fericiri alturi de ea ...
Cand fac 18 ani imi iau si eu ceva fain sport la 2 portere deocamdata sunt pasager ... nu sofer :???:

VFFtuning 23-07-06 01:44

Quote:

Originally Posted by Alkatraz
Eu am una caravan (adik tata ...:D ) Cu motor de 2.0 cu 120 de HP (motorul e tunat ... initial a avut 100 ) Si e tot asa cu consola centrala din metal (cred ca e aluminiu dar nu stiu sigur) Numai ca la mine computerul de bord e alb-negru ...
A si la tine nu am vazut butoanele de la incalzirea in scaune .. cred ca nu ai ... Orcum e prea frumoasa masina ta sa ai parte doar de fericiri alturi de ea ...
Cand fac 18 ani imi iau si eu ceva fain sport la 2 portere deocamdata sunt pasager ... nu sofer :???:

nu are scaunele cu incalzire.......dar cand apesi acceleratia simti cum se incalzeste......:)

Mihaitza_tdi 23-07-06 11:02

nice car!!!;)un tuning finutz cu gust ar arata super fain!!;):)

VFFtuning 31-07-06 21:04

bertonistii ati organizat ceva fara mine?

dany_let 02-08-06 10:36

nimik...inca sper sa facem ceva peste vre-o saptamana ca atunci am concediu...si am mai mult timp...dupa ce vin de la mare....vand eleronu de irmscher...si o sa fac si un topic cu astra bertone sa postam toti acolo.

ovidiu2008 12-11-06 23:12

buna....cat iti consuma masina?

All times are GMT +2. The time now is 02:17.

- Copyright 2026 4Tuning