Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Dacia tuning (https://forum.4tuning.ro/134-dacia-tuning.html)
-   -   dacia solenza de la prostreet tuning (https://forum.4tuning.ro/134-dacia-tuning/20526-dacia-solenza-prostreet-tuning.html)

Bigu 13-08-06 22:39

Re: dacia solenza de la prostreet tuning

am vazut ca e de vanzare in autosupermarket....

sandrin 14-08-06 13:42

una dasta am vazut acum vreo cateva saptamani prin oras... tot galbena... pe viu arata mai bine...

cannavaro 14-08-06 23:07

spoilere imi plac. mai putin pragurile care par cam simple la prima vedere.

Gabriel_xenon 15-08-06 20:59

dar evacuare...unde e??

B-83-DAC 15-08-06 21:17

inseamna ca nu ai auzit si tu cum "toarce" o solnitza fara tobe. Iti zic eu efectul e devastator de placut

D3ATH 15-08-06 23:29

mie mi se pare exceptzional fatza....imi place la nebunie cum arata!!!!in rest......merge!

protuning 19-08-06 11:38

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Gabriel_xenon
dar evacuare...unde e??

am salvat poza de pe site-ul de la pilot!din pacate nu am poza cu tobele puse dar va asigur ca arata betooon!ar merita roti mai mari si suspensie sport.ar fii mortala !!!

sandrin 19-08-06 12:40

e super ... pe albastru cred ca ar da bestial ... se vede ca e facuta cu bun gust ... pe viu arata si mai si

ph87gms 19-08-06 17:14

Quote:

Originally Posted by protuning
salut! si scuze ca pana acuma nu am scris !masina nu ete a mea noi doar am facut bodychitul respectiv!nu zic ca e perfecta dar sunt multumit de ea!cat despre eleroane doar atat ca ala de jos e cumparat de nustiu-unde si ala de sus nu l-am putut convinge sa nu-l facem!intradevar masina e prea ridicata dar asta deja apartine de proprietarcu ce face!genti mai mari oricum nu a vrut sa puna nici in ruptu capului!masina inca nu e terminata am facut pozele cand a iesit din atelierul nostru si urma sa termine! voi incerca sa pun poze cu starea lui actuala

mc mult frate..

vs-84-ver 21-02-07 20:53

daca se mai lucreaza putin la spoilerul fata si la suspensii e totul ok

AAlpine1 22-02-07 10:20

dar al treilea eleron unde ?
spoilareala ok dar suspensie sau macar niste jenti mai mari daca tot e la categoria jeep ....

dogy_10 22-02-07 22:46

singurul lucru care nu imi place sunt pragurile...nush dar nu am vazut o solenza cu praguri frumoase, poate din cauza designului general almasinii, in rest bara fatza e mortala si niste jante mai mari, macar pe 15

rotuning 25-02-07 22:44

mda, nu e deloc rea. Spoilerul fata nu e urat, desi vroiam sa vad unul ceva mai agresiv. Din pacate pragurile si eleronul trebuiesc schimbate urgent! (parerea mea). Cel putin pragurile astea......nu dau bine decat pe 1300. Cred ca nici culoarea nu o avantajeaza.....

Outta Control 27-02-07 13:48

Mi se pare ca a iesit destul de bine, liniile masinii curg iar nici un element al ei nu-ti sare in ochi, semn ca toate sunt acolo unde trebuie.

Ghimpe200 12-04-07 19:05

super tare bodykitul,nik de zis super tare,da jentile o cam strica,si o pereche de jenti mergea la bodykitul ala.Oricum felicitari fratie.

All times are GMT +2. The time now is 19:33.

- Copyright 2026 4Tuning