![]() |
Re: dacia solenza de la prostreet tuning
am vazut ca e de vanzare in autosupermarket....
|
una dasta am vazut acum vreo cateva saptamani prin oras... tot galbena... pe viu arata mai bine...
|
spoilere imi plac. mai putin pragurile care par cam simple la prima vedere.
|
dar evacuare...unde e??
|
inseamna ca nu ai auzit si tu cum "toarce" o solnitza fara tobe. Iti zic eu efectul e devastator de placut
|
mie mi se pare exceptzional fatza....imi place la nebunie cum arata!!!!in rest......merge!
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
e super ... pe albastru cred ca ar da bestial ... se vede ca e facuta cu bun gust ... pe viu arata si mai si
|
Quote:
|
daca se mai lucreaza putin la spoilerul fata si la suspensii e totul ok
|
dar al treilea eleron unde ?
spoilareala ok dar suspensie sau macar niste jenti mai mari daca tot e la categoria jeep .... |
singurul lucru care nu imi place sunt pragurile...nush dar nu am vazut o solenza cu praguri frumoase, poate din cauza designului general almasinii, in rest bara fatza e mortala si niste jante mai mari, macar pe 15
|
mda, nu e deloc rea. Spoilerul fata nu e urat, desi vroiam sa vad unul ceva mai agresiv. Din pacate pragurile si eleronul trebuiesc schimbate urgent! (parerea mea). Cel putin pragurile astea......nu dau bine decat pe 1300. Cred ca nici culoarea nu o avantajeaza.....
|
Mi se pare ca a iesit destul de bine, liniile masinii curg iar nici un element al ei nu-ti sare in ochi, semn ca toate sunt acolo unde trebuie.
|
super tare bodykitul,nik de zis super tare,da jentile o cam strica,si o pereche de jenti mergea la bodykitul ala.Oricum felicitari fratie.
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:33. |
- Copyright 2026 4Tuning