![]() |
Re: Vand scaune sport OMP Design 2
Multumesc pentru oferta, dar nu sunt interesat de combinatii. Vreau doar sa le vand :D
|
Dar ai idee se potrivesc pe un seat leon cupra 1m , din 2004? masina nu este coupe... sau treb facute anumite adaptari?
|
In principiu s-ar potrivi, doar ca trebuie sa le pui sinele de pe scaunele tale.
Astea vin fara sine si trebuiesc facute anumite adaptari ca sa pui sinele tale. |
iti ofer daca sunt ok si se pot adapta usor si fara costuri mari 1.350 lei
|
Imi pare rau, dar 1600 lei este pret FIX.
|
ultimul pret daca sunt ok si fac rost de bani sapt viitoare: 1.500 lei eu cred ca la cat ai de cand le ai la vanzare e un pret mai mult decat bun, si vroiam sa te intreb daca scaunul decolorat este de la soare sau de la praf, pt ca daca e de la soare nu cred ca se mai poate curata.....
|
Le am la vanzare de atata timp pentru ca tin de pret. Nu ma impiedic de ele, nu imi cer de mancare, asa ca nu ma grabesc sa le vand. Nu ma intereseaza un pret mai mic decat cel pe care l-am cerut. Prefer sa nu le vand decat sa le dau pe mai putin de 1600 de lei. Cel decolorat arata asa de la praf, pentru ca a fost expus in magazin fara folie pe el. Nu stiu daca are si soarele vreo contributie. A venit cineva sa le vada acum vreo 3 saptamani, dar a venit cu 1500 de lei, asa ca l-am refuzat. Repet, nu se vand mai jos de 1600 de lei.
Stima |
sapt viitoare e posibil sa vin la bucuresti, daca le pun pe sinele scaunelor actuale se poate sa fie reglabile sa se poata da in fata in spate? in functie de lungimea pers care conduce
|
Daca le pui pe sina originala, o sa se miste la fel ca si cel pe care le ai acum. In plus, au si sistem de rabatare, pentru coupe :D
|
ai service tu sau undeva sa le pot pune direct la buc?
|
Nu am unde sa te trimit, din pacate :sad:
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:45. |
- Copyright 2026 4Tuning