![]() |
Re: EVOLUTION CREW vs 4SpeedSquad
Bai ! Asta era closely guarded secret ! Nu se da asa pe forum ! Vreti sa afle toata lumea ? :-P
|
acum stim de ce a ajuns Iuventus in B huaaaaaa
|
Bey.... hai lasati gargara si propuneti locuri! :)
|
Eu as zice in primu' rand ca uichendu asta ar fi ok si ca locatie am putea merge unde am fost last time sau in padure pe la snagov si ma gandeam poate ii invitam si pe prietenii de la insane ?
how about it ? |
Din cate am auzit ..sa c am "inchis" locul unde ne am facut zilele de nastere a cluburilor.....
|
locul il avem in minte eu cu hondaru trebuie sa il iau odata cu mine sa vedem ce o sa iasa iar in legatura cu ziua va fi duminik :D sa fie sexy shi rea :)))
|
sa nu exageram ....:P!!!ramen de vazut pe teren ...!!!!asa ca astept ora locu ziua....!!!!!
|
Oricum locu de data trecuta era cam beton-pamant-tomberoane... de preferat ceva cu macar putina iarba... :)
Quote:
|
mai frumos sa fie surpriza, eu merg pe mana lui Hondaru
|
locul e ales de mine deci mergetzi pe mana mea :P :P asha ca watch out it's gona be a riot :D
|
- ok azi circoteca
- nu weekendul asta weekendul viitor se merge la mare gratarul asta cand il planificam, ca ni se cam aglomereaza programul :lol: |
bagam weekendu asta grataru??? cum suna?
|
pt mine suna bine
|
E bun asa ! circoteca azi si duminik gratar !
|
da ......merge duminika....!!!aveti grija ca cei de la EVO vor sa ne saboteze:P:P:P
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:50. |
- Copyright 2026 4Tuning