![]() |
Re: bmw e36 facelift bmw e46
1 Attachment(s)
pun o poza cu una foarte reusita :!::!:
bara nu neaparat de M sa fie, m'am mai interesat la niste amici si mi'au spus ca nu e scumpa, iar botul sa fie de facelift dar sedanul, m'am razgandit mai am o intrebare la voi pentru cine stie, aripile cu totul nu se potrivesc? ca sa nu tai din ele cum fac altii |
nu e scumpa,producatoru 220 euro noua,ceva de genu dar daca nu ii pui bara m ce rost mai are sa o faci bot de e46 stok pe o pisica ` clasica..
|
nu neaparat stock, momentan vreau sa ma interesez tot ce trebuie, de abea la anu' ma pot apuca de ea, sper ca rezultatul final sa iasa ca cea din poza sau cum er fostul DSD, cel putin asa sper :))), acum sa vedem ce o fi
|
Apuca-te sa aduni incet incet piesele dupa cum le gasesti,mai greu de realizat sunt cei 1200-1300 sa ii bagi in ea,dupa ce ai banii si piesele mai e doar un pas.:twisted:
|
Quote:
aripile de e46 sedan facelift nu se potrivesc cu totul pe pisica? ca sa nu mai tai din ele |
Quote:
|
se poate inchide, mersi
|
6 Attachment(s)
nu se potrivesc aripile,trebuie "lungit" botul,sunt multe-multe modificari pt aceasta treaba!mai ales daca vrei sa-ti iasa absolut toate lufturile si totul sa fie la locul lui....am scris ca poate sunt si altii interesati.pentru cei din zona bucuresti va pot ajuta p.s.-bara fata e provizorie,urmand alte modificari,dar trebuie sa adunam si finante.
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:43. |
- Copyright 2026 4Tuning