![]() |
Re: Haideti sa ne ajutam intre noi - VW parts
nu cred ca este asa ceva pe golf 2 din fabrica!
;) DAR SUNT SIGUR CA SE POATE ADAPTA F USOR DE PE ALTA MASINA |
apropo ! daca aveti cumva niste suruburi de prins aripa pt g1 ..de rezerva..:hug:
|
[QUOTE=cristivw;528654]lume! ati vazut asa ceva printr-un golf2??? ...QUOTE]
Din fabrica am vazut asa ceva doar la Scorpio si Mondeo,ca masini mai comune. Nici Passat nu are,nu vad de ce ar avea Golf. |
ba este, serios ca e din fabrica. golful in cauza era chiar wolfsburg edition daca nu ma insel.. nu mai tin minte exact.
|
Asa ceva este pe Corrado...eu am :) cred ca pe golf G60...da tu nu ai golf G60?...
Suruburi de prins aripa ... merg alea de la dacie...sunt la fel...capul e de 10mm |
Quote:
|
Imi trebuie o tija de planetare dreapta ptr corrado... am zis ca e gata capul de la planetara...dar de fapt este tija ...
|
Are cineva un capac de vr6?...sa fie in stare buna nerupt nelipit..
|
1 Attachment(s)
salut.... mi-ar trebui suportul de la vasul de expansiune.. are cineva asa ceva???? atasez poza vasului...pretentiile se rezolva
|
1 Attachment(s)
si mie ornamentul 1.
=> unde gasesc?? |
Eu am un motor complet de golf 4 1.9 tdi 90 cp.
Nu il dau decat cu totul. |
Quote:
|
eu am o punte spate completa cu tamburi de golf 2 care merge perfect fara nici cea mai mica adaptare si pe golf 3 ! am si o fuzeta de dreapta parca pentru discuri ventilate de golf 2 gti care la fel merge perfect fara nici o adaptare si pe golf 3 , o am cu tot cu etrier , am si o pereche de discuri ventilate de golf 2 care merg si pe golf 3 , am si etrierii de fata plus etrieri de spate pentru puntea cu discuri de golf 2 gti cam obositi dar cred ca merg nu bag mana in foc ! mai am o admisie completa fara clapeta de acceleratie de golf 2 gti 16v ! la fel am si galeria de evacuare de la golf 2 gti 16v ! am si 2 stopuri de golf 2 gti fumurii ! am si un motor de golf 3 complet cu tot ce trebuie numai sa-i dai la cheie de 1.6 ABU 75 cai dar necesita disc de ambreiaj ! va fi de vanzare dupa ce imi montez eu gti-ul si il omologhez ! si am nevoie de suportii de la motorul de 2.0 16v gti cod 9a ! imi trebuie suportul din fata care se prinde de cutie prin suruburile care tin si electromotorul si cel din spate dreapta care se prinde tot de cutie si mai are o traversa care vine deasupra lui care si ea la randul ei tot de cutie se prinde ! precizez ca am cutia cu ambreiaj hidraulic ! cam atat !
|
Toti dam piese da nimeni nu gaseste ce trebuie......chiar nu are nime ceva piese de vr6?
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:14. |
- Copyright 2026 4Tuning