Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Generalitati tuning (https://forum.4tuning.ro/23-generalitati-tuning.html)
-   -   Tuning Dacia Duster - cum trebuie sa arate un Duster tunat? (https://forum.4tuning.ro/23-generalitati-tuning/204331-tuning-dacia-duster-trebuie-arate-duster-tunat.html)

DJ35DDK 23-08-10 14:32

Re: Tuning Dacia Duster - cum trebuie sa arate un Duster tunat?

A 2a si a 3a poza arata cel mai bine, asta ultimul nu are frumos decat farurile,

ionut17 25-08-10 20:00

8 Attachment(s)
Dacia Duster

CyberCSX 25-08-10 21:13

Īn poza 4 arata pur si simplu grotesc ca americanele pe big rims. :D

kidu2006 25-08-10 23:46

Poza nr 5 arata ceva "gen" masina de teren .. in rest naspa,bataia de joc a francezilor :-j..astea nu`s masini

Kruger. 30-08-10 21:20

E urata cu spume si pasiune orice i-ai face. Masina desenata in pauza de masa...ce pretentii sa ai. O fi buna, n-o fi, nu ma bag si nu arunc cu rahat. Dar ca sa mai ai si pretentii vizuale de la ea, e deja exagerat.

m1nor 05-09-10 12:35

mai nene cand ii auzi pe unii te ia cu nervii....Ca dacia logan e urata ca duster e praf.. ca nustiu ce ca nustiu cum... si daca ii intrebi ce masini au.. iti raspund..:LOGAN sau mai nou DUSTER ..... ce tot atat la bani putini ce vreti sa faca.. avioane..... nu sunt fan dacia.. dar prea exagerati.. unii dintre voi...

Kruger. 05-09-10 13:02

Mai citeste o data ce-am scris. Nu e praf nici loganu nici dusteru. Sunt doar urate, estetica nu are prioritate cand faci o masina ieftina, deci e de cacat sa te apuci sa ai pretentii vizuale de tuning dupa aia.

CobraRB 17-09-10 10:48

a 2-a poza e super ok
Hellaflush FTW!!!

ZaNe94 22-09-10 20:50

poza aia cu dusteru albastru ma face sa cred ca e un hatchback de clasa compacta... gen golf asa... :|... dubioooos

22VIN 22-09-10 23:37

Quote:

Originally Posted by Kruger. (Post 3635691)
Mai citeste o data ce-am scris. Nu e praf nici loganu nici dusteru. Sunt doar urate, estetica nu are prioritate cand faci o masina ieftina, deci e de cacat sa te apuci sa ai pretentii vizuale de tuning dupa aia.

Normal, designul e scump. Dar spre deosebire de alte low-costuri, pe bune ca Dacia e o masina corecta. Vezi la unele low-costuri imitatii sinistre de interioare/accesorii/dotari de premium, care desi vor sa "ridice" imaginea masinii, mai rau o strica. Din prisma asta Dacia este o masina fara pretentii, fara dotari nenecesare si stupide, cu un scor decent la NCAP si o fiabilitate destul de ok. E ceva de genul "what you see is what you get"; nimic mai mult, nimic mai putin, o masina si atat. Toti zic ca-i puturoasa, ca nu-i stabila in viraje, ca n-are scaune ca de A8, dar nimeni n-o promoveaza ca fiind masina sport sau de lux. Deci nu vad unde-i problema unora.
Ca unii au probleme cu ele la capitolul mecanica, asta se intampla si la case mai mari, numai ca unii-s prea orbiti de steme ca sa recunoasca asta.

Goose 23-09-10 10:14

Hai sa vedem cum o sa arate si duster face-lift care o sa apare in 2012 , dar pana atunci comentati dacia city , cea care va iesi la anul prin primavara . Eu unu am vaz doar caroseria care pot sa zic ca nu mai respecta aceeasi linie logan.:idea:

All times are GMT +2. The time now is 00:29.

- Copyright 2026 4Tuning