![]() |
Re: jante mishto,bari fata spate,etc
Quote:
pe net nu prea apuc din cauza serviciului daca nu vrei sa-l pui pe forum [email protected] nu de alta dar a venit vremea sa fac ceva schimbari la masina |
vreau shi eu un site la fibrocom craiova dak au asa ceva..io tre sa fac o schimbare capitala....jenti, body-kit, interior + motor ...problema cu motoru e ca nu stiu dak imi pun motor de golf 3 dak imi dau fraierii rar-ul...
|
pe xxs e motor de citroen sau ceva de genu, nu?
|
Quote:
|
Quote:
daca da cat ai dat pe el daca vrei s aspui ms mult |
si cu fibrocomu nu stiu daca au site
|
motor de golf gasesti de 2-3 intre 500-1500 euro..SH acum depinde ce prinzi ....fiecare cu norocu lui
|
mda...dar ai om care sa ti-l monteze? ca presupun ca nu poate oricine, ca altfel ar fi avut toata lumea.. :rolleyes2
|
Quote:
|
de montat e cat de cat mai greu...da sunt care monteaza...treaba e dak iti da rarul....shi pe deasupra tre sa schimbi planetare...etc
|
Quote:
faci flansa pt cutie si teoretic ar trebui s amearga practic trebuie incercat |
Eleron unde gasesc?... ca a lu XXS e super tare.... am cautat o garmada si am gasit decat genu care acopera luneta si alea sunt nashpa... stie careva?
|
Quote:
|
10x MAX for the news. Daca are careva un eleron de vanzare, care sa mearga la oltcit sa-mi dea un mesaj. PLS.
|
am inteles ca spoilerul care il luase laure2fast de la des i s-a furat! pote sa imi confirme si mie cineva care e in masura?
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:46. |
- Copyright 2026 4Tuning