![]() |
Re: Ce stiti despre "taxiurile" cu radar???????
asta e un thread foarte serios , glumele de cazan le poti face in alta parte mai lil' gangsta' ;)
|
loganul rosu din crangasi l-am vazut si eu......... si un amic a luat radaru si l-a oprit a zis ca erau cu un logan de culoare inchisa......
|
Am auzit niste zvonuri despre radare fixe la iesirile din pasaje (lujerului victoriei...).Stiti ceva? Sau sunt doar camere de filmat? A luat careva amenda la iesirea din pasaj???
|
Quote:
acum o saptamana , in zona Mc`donalds-ului de la crangasi (pe linia lu` 41 ) am vazut Logan rosu cu radar . ieri la iesirea de pe A 2 ("autostrada soarelui") am vazut Logan galben cu radar mai ramane sa vedem radar pe tramvai ,torleibuz ceva :) |
la astia fara creieire nu e de mirare !!! afara scopul unui radar e sa te faca sa mergi incet si te si atentioneaza ca e radar pe unele portiuni de drum dar la noi inca o data se dovedeste ca sunt puse doar sa te arda si sa creasca bugetul politiei romane poate sa recupereze banii pe logane oare?
|
Am vazut si eu azi un logan galben, pe la titan, AUB la numar...
|
gata, e cazul sa facem o lista cu masinile care sunt cu radare pe ele.
bagati aici numerele de inmatriculare :lol: |
De park ar conta.. dak ajungi sa ii vezi numarul deja e prea tarziu.. te poti considera deja tras pe dreapta.. :))
|
Cam are dreptate Bishop .... Dot cu detectorul ne scoatem . Eu pana acum nu am folosit unul dar se cam impute treaba . Una peste alta am obesrvat ca pun radarele in anumite locuri cat de cat fixe. Daca a fost vazut de mai multe ori in acelasi loc am putea sa anuntam zona si pe acolo sa trecem mai cu prudenta .
|
Din pacate am primit acasa azi o recomandata sa ma prezint la posta pentru a ridica amenda, mi-am dat seam adespre ce e vorba pentru ca e a doua pe luna asta! Mor de ciuda!!! Pe plic e trecuta data de 10.07.2006, deci nu mai e valabila faza cu 48 de ore! Incep sa disper prima am luat-o la 63 km/h! Maine aflu cu cat m-au incaltat la asta noua! Detectorul ramane cea mai buna solutie!
|
Quote:
|
am mai gasit unul ... mai diferit .. pe cheiul Dambovitei intre Mihai Bravu si Vitan o Dacie Solenza verde cu radar. (se pare ca diversifica gama de capcane)
|
Quote:
Eu de exemplu stiu unde rasar masinile cu radar in drumul taberei da in pantelimon sau in vatra luminoasa nu am nici o idee. Asta ar folosii si celor care vin din alte orase. |
Quote:
ontopic : am un detector de prin 2003 , mai functioneaza oare la tehnologia actuala? |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:14. |
- Copyright 2026 4Tuning