![]() |
Re: VW Polo 6N
Foarte faina masinuta. Muzica nu mai zic, mi-a zguduit creierul azi. Ai grija de ea. Bafta ;)
|
hai ca nui asa tare:)))
am revenit cu niste update-uri la linia audio. printre care: incinta la subwoofer s-a schimbat cu una patrata, acordata la 34.5 Hz si un amplificator Blaupunct GTA 2 180W RMS |
[QUOTE=ralphmandl;3586485]am planuri de vitor.
Vreau sa o fac negru perlat si sa-i pun kitu asta. http://www.magnatuning.ro/ro/product...y-Kit-J-Design Kit-ul asta contine numai prelungiri la bara fata/spate, si tu (la fel ca si la polo-ulmeu) nu ai bara fata/spate de dupa 97. Nu se potrivesc decat daca cumperi si alte spoilere din pacate. |
Quote:
ia-ti jante de 16, suspensii sport si folii ;) sa vezi ce 3.14zdos o sa arate |
Te-ai angajat? Marfa masina, pacat ca e motoru mic... da' las ca e bine, la inceput acuma nu-ti trebuie mult :D Cu vopseaua eu zic sa te calmezi, pregateste masina de iarna acuma, si cumperi pe parcurs tot ce e nevoie, iar cand bagi masina la modificat exterior atunci o vopsesti, sa nu dai banii aiurea. Bafta!
|
Frumoasa masinuta foarte ingrijita sa ai grija de ea :D
|
nu iau acum vopsea clar momentan o las asa "verde voma". Iarna asta va intra in garaj, voi circula cu loganu lu mami. maine o duc sa sudeze suportu de la amordizoru fata-dreapta. ca-i cam rupt:( si marti fac ITP-ul.
cat despre modificariile exterioare va mai dura pana vor aparea, prima oara voi rezolva motorul apoi audio si abia dupa aceea modificarile exterioare mai masive. Grasule jantele nu le pun pe 16 ca totus vreau sa plec de pe loc cu masina nu doar sa o tin de forma :)) |
Cat o tii in garaj "redecoreaza" si tu interiorul.
|
cre ca nu o mai tin in garaj:D
dar o sa reconditionez interioru sa fie mai frumos:D |
Ai niste idei anume cum ai vrea sa il faci?
|
m-am gandit sa-l fac vopsesc negru si unele elemente cum ar fi manerele de la usi verzi ca si culoarea mashini. si niste huse de scaune negre. intai sa schimb consola centrala ca e cam crapata asta:(
sau m-am gandit sa pun bord de Polo 6n2. oare se potriveste? |
La dimensiuni ar trebui sa mearga dar la electrica o sa iti cam dea bataie de cap cu computerul de bord,bordu de la Polo 6n2 are multi martori spre deosibire de cel original.Oricum daca iti iese va fi ceva deosebit.Mult noroc!:D
|
o sa ma uit sa vad cum sunt mufele si toate cele. Sper sa se potriveasca.
|
3 Attachment(s)
cateva poze cu masina
|
Doar o poza e cu masina :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:29. |
- Copyright 2026 4Tuning