![]() |
Re: Rog sfaturi achizitie pana in 3000 Euro!!!
Schimbatorul nu este chiar genial la Fiesta totusi...schimb mult mai repede vitezele la Golf3 decat la Fiesta lu taicamiu.Dar te obisnuiesti in timp:)
un 1.4 TDCi sau 1.6 ar fi ideal pentru oras.Nici in afara nu se face ras.Am scos 4.8% consum pe transfagarasan :P 130 kmh constant toata autostrada.viteza maxima 175 pe bord...ca sa iti faci o idee ;) |
Intamplator am detinut un ford fiesta 1.4tdci iar ce zici tu aici... e cel putin fals, ca sa nu fiu rau.... aa si am condus si golf 3
Eu unul zic ca schimbatorul de pe ford fiesta este unul foarte precis, intra usor in viteze, fara probleme, nu se intampla sa gresesti viteza prea des, pozitia de marsalier nu e tocmai optima, dar multe masini au asa, are o cursa scurta si intra rapid in viteze. |
nu te contrazic Herbas,dar mie mi se pare mult mai precisa cutia de viteze de pe Golf..(poate pt ca conduc Fiesta mai rar)
Fordul are schimbatorul mai apropiat de sofer insa ,un punct in plus.Da,mi se pare suficient de precis si la Ford,dar la Golf suporta schimbatul mai brutal :D PS:La fiesta mi se pare chiar enervant marsarierul........... |
nu am zis ca schimbatoru e naspa(rapoartele sunt ok)...nu imi place cum arata pe masina
da intradevar mai am multe de invatat...eu nu le stiu pe toate cum le stiu uni :idea: |
Solenza cu 3000 o iei in toate mintile ..ieftina la intretinut ...:arrow:
|
adevarat,numai sa nu cumperi una care a fost pe taxi,ca sunt alergate foarte rau...
|
+1 pentru solenza :) tata detine una, e usor de intretinut si nici consumul nu este mare :)
|
Aveti idee dintre opel corsa si solenza la care este intretinerea mai ieftina?
|
tin sa cred ca la opel :-? nu sunt sigur
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:37. |
- Copyright 2026 4Tuning