![]() |
Re: E30 - ---HARTGE--- engine!!!!
Putini ursi in Targoviste ! Dar numai vedete ! mai bine putini si buni decat multi si ...
Felicitari pentru tot ceea ce faci ! |
Felicitari!!! Se vede ca esti pasionat.
Te asteptam cu el la cupa KOEcean cand e gata ... sa vedem ce stie. Bafta in continuare!!! |
ce frumos arata motorul acela pe urs ;) , bafta cu proiectul ... asteptam sa-l vedem in actiune. :D :D
|
multumesc tuturor ptr aprecieri,,,,
|
unde ai facut cusca?
|
ce fotogenic este nicu :lol::lol::lol:
bft cu masina :D |
L-am vazut si eu la garaj... e grav :D motoru arata bine rau!
Bafta cu el!8) |
Felicitari pentru proiect e ceva foarte original.
Sunt curius de ceva date tehnice "istoria" despre motor ca nu sunt asa bine documentat in legatura cu HARTGE. |
mersi IMAGINE ....ma bucur ca iti place.....ptr gonzy_et motorul este un m50 la baza 2.5 24v alezat la 2.8 ....interne schimbate .....admisie de 2.5 si soft...de cutie nu stiu nimic....dar au venit impreuna deci e ceva de capul ei.....iar in brief sunt trecute enorm de multe modificari ale masinii de pe care a venit
|
daca nu ai..si totusi vrei un tips Hartge da mi de veste
este fix de urs..ti l adaptezi pe orice finala!:-P |
Ce se mai aude de ursul acesta?Hiberneaza?:D:oops:
|
Foarte grav motorul ... am si eu o intrebare, imi poti spune ce ECU are motorul ? ex: bosch 402 DME , bosch 403 motronic... etc etc.
|
da masina e in hibernare asteapta discuri noi placute un electroventilator mai performant .....putin lucru la interior ....ecu nush ar trebui sa ma uit pe el si nu am cum ....masina e la tara in garaj
|
Quote:
|
o sa ma uit p el siti zic...desi stiu ca are multe abtibilde lipite care nu snt pe un ecu normal
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:09. |
- Copyright 2026 4Tuning