![]() |
Re: Topic de OFF-TOPIC!
GREEN mai vizualizeaza membri, si vezi prezenta la fiecare cred ca ai pus unul an plus, ia ganditiva voi si are si parasolar si absente garla
|
stiu ce vrei sa zici...pe cristy...da in ultima perioada a avut probleme garla,a murit fratele iubitei lui si timp de 2 saptamani a stat numa in spital cu el,+serviciul unde este de tot rahatu,da' s-ar putea sa vina vinerea asta:D!
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
VERA A FOST RAPITA...am dovada :shock:
|
=))))))))))) da asa e :))
|
imi da si mie careva numarul lui green?:d....maine ajung prin bucuresti si daca raman peste seara nu prea am cu cine sa ies :))
|
L4ur,ai PM!
|
Salut la baietii ... ce s-a mai intamplat pe la intalniri,gratare,balaceala,etc. ??! Eu am fost plecat pe la aia batrani si la mare ... Ceva noutati ??? Si vineri acum s-ar putea sa nu pot ajunge, dar sa vad,mai e pana vineri ... BAFTA & RESPECT SRS !!!
|
noroace......toate bune si frumoase....cum a fost la mare....te-ai bronzat...esti bine:>:>:D?
|
Quote:
Traieeeescccc :)))) am vazuto pe Elodia =))))) |
Quote:
|
Quote:
|
Am auzit de incidentul de la antrunire daca puteti trimitetimi imagini sau veniti cu masinile sa constatam ce este de facut si ce putem repara sa iesim mai ieftin la reparat:bunch: sunatima sau contactatima este an favoarea voastra
|
Quote:
|
a fost un mic accident dar nu e nevoie sa discutam de asta pe forum. oricum masinile se vor repara pe asigurare si pe cheltuiala vinovatului. deci totul e ok
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:56. |
- Copyright 2026 4Tuning