![]() |
Re: E30 - Ursuletul care va deveni URS!
Quote:
MUltumesc mult ca m ai facut atent! |
Quote:
|
Quote:
|
ziceai ca pui o poza cu bancheta aia...:rolleyes2
|
5 Attachment(s)
Am dat vopseaua jos de tot ca nu imi mai place! poze cu bord stil m3 si bancheta alpina scaunul si farurile! o sa iasa fortaaaa!
|
cu ce ai curatat vopseaua de pe ea?
|
Quote:
|
auileu!:lol:cred ca ai stat toata ziua de ai frecat la ea...
eu am zis ca ai dat cu ceva chimicale ca prea pare asa curata.... fao frate un gri d'ala metalizat frumos,nu te mai prosti cu tot felul de vopsele ca muncesti o gramada asa aiurea... |
Cola e nelipsita :lol::lol:
Bafta multa si spor la treaba ! PS: sa vedem care din noi termina primul :lol: |
Uite un om care pune suflet in ce face si incepe de la zero sa se simta bine and se suie in ea si sa zica: "uite ce am putut face" nu genu: " hai ma ne luam un urs gata tunat si ne dam smecheri pe bulevard".
O sa urmaresc acest topic Felicitarile mele! |
Quote:
Quote:
Quote:
|
Te anunt ca nu-i bancheta de Alpina!este de e30 edition(probabil este luata de pe un touring)
Bine ai facut ca nu ai pastrat vopseaua! |
bafta cu proiectu in continuare si in calitate de vopsitor iti dau un sfat cu vopseaua dak vrei sa o faci mata dai cu vopsea baza si dupaia un lac mat la lac i dai numai o mana dar nu plina si nici gazata dak vrei vopsea eu pot sa iti fac rost de vopsea ixell mai ieftina;)
|
spor la munca cu masina ...
vreau sa dau de tine, am aparatul ala de sudura la tine, mai exista ? mi-l pot recupera ? vin cu masina si il iau. am nevoie de el. mersi |
Foarte interesant proiectul asta.Sa ne tii la curent cu imbunatatirile la masina.Bafta
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:17. |
- Copyright 2026 4Tuning