Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini tunate (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate.html)
-   -   Marcos TSO GTC (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate/20299-marcos-tso-gtc.html)

weedboy 13-07-06 23:23

Re: Marcos TSO GTC

si eu asi prefera un tvr in locul la asta,park tvr are performantzele mai mari sau mi s-a parut mie,k sa nu mai zic de caroserie din fibra....etc etc

:evil: In loved with bmw:twisted:

bizkuite 14-07-06 20:40

nice car si cum a zis N0S_eXpert, arata mishto cu "branhiile" alea mari pe lateral, eu zic ca e o masina destul reusita, nu vad ninik nashpa cum zic alti, nota 9.85 ;)

alexSHO 16-07-06 17:58

ce vi se pare baietii mei asa ieftin 53mii LIRE... adica 80.000 euro.

dexter_20 16-07-06 19:04

Quote:

Originally Posted by alexSHO
ce vi se pare baietii mei asa ieftin 53mii LIRE... adica 80.000 euro.

In comparatie cu alte modele (aceleasi performante) sa stii ca este.

Race 18-07-06 19:20

Masina e mai rapida cel putin in linie dreapta decat un Sagaris,si posibil si pe curbe.In afara de motor,masinile sunt foarte similare in conceptie.Iar ideea de sasiu englezesc/motor american a functionat foarte bine in trecut.

Parerea Evo despre TSO GT2 si Sagaris:
"Something doesn't compute. The Sagaris' throttle is cracked wide open, the Speed-Six engine's howl swirling around the cabin, the wildly slashed bonnet raised slightly as the rear squats hard, and there's a target filling the windscreen. No problem; in these situations TVRs are at the very top of the food chain. But this is a new target and even with the shift lights blazing in every gear the tiny chiselled rump of the Marcos GT2 just keeps on getting smaller..."
"After a series of three wicked turns - a plummeting left followed by an arcing uphill right and then an open flick back in the other direction, all taken in third - the GT2 pulls out a good five car lengths over the Sagaris"
Concluzia lor a fost ca Marcos e mai rapid.Chiar daca nu e oricum un concurent serios.

Quote:

Forma caroseriei parca dute a aston martin ..defapt ce mai ..tipic englezesc ..niciodata nam suportat masinile englezesti
Insulti masina asta comparand-o cu un Aston Martin.

AK-ZER 20-07-06 14:04

Quote:

Originally Posted by Race
Masina e mai rapida cel putin in linie dreapta decat un Sagaris,si posibil si pe curbe.In afara de motor,masinile sunt foarte similare in conceptie.Iar ideea de sasiu englezesc/motor american a functionat foarte bine in trecut.

Parerea Evo despre TSO GT2 si Sagaris:
"Something doesn't compute. The Sagaris' throttle is cracked wide open, the Speed-Six engine's howl swirling around the cabin, the wildly slashed bonnet raised slightly as the rear squats hard, and there's a target filling the windscreen. No problem; in these situations TVRs are at the very top of the food chain. But this is a new target and even with the shift lights blazing in every gear the tiny chiselled rump of the Marcos GT2 just keeps on getting smaller..."
"After a series of three wicked turns - a plummeting left followed by an arcing uphill right and then an open flick back in the other direction, all taken in third - the GT2 pulls out a good five car lengths over the Sagaris"
Concluzia lor a fost ca Marcos e mai rapid.Chiar daca nu e oricum un concurent serios.

Insulti masina asta comparand-o cu un Aston Martin.

e vrajeala.. Sagarisul e mai rapid p circuit k Marcos-ul.. shi viteza maxima la Sagaris(cel putin primele modele) era de peste 300 km/h .Da marcosul e mai puternic.. dar e shi mai greu cu vreo 150-200kg. Tso-ul are avantaj la motor - V8 cu mai multi cai shi cuplu chiar shi asha pana la 100kim/h il ia Sagarisul dupa aceea TSO-ul pt k are un cuplu mare (chiar chestia care la dezavantajat la 0-100 -lots of wheelspin-) ishi revine dar flatout il bate Sagarisul. P circuit chiar cei de la evo spun k TSO-ul e marea dezamagire a testului de 21 de mashini, suspensia shi franele nefiind la nivelul asteptarilor.
nu ma intelege gresit e o mashina buna shi arata bine mai ales bordul original care arata super.. dar dk ar fi sa aleg intre cele 2 sagaris-ul ar fi optiunea mea fara dubii..fiind cel mai bine construit TVR , un sasiu reglat de Noble, cu o paleta de culori care iti taie rasuflarea (ex.cascade indigo) shi cu un design bestial..o nebunie ce mai..

Race 20-07-06 17:43

N-am zis ca e mai rapid Marcos.TVR fac printre cele mai bune masini sport din lume,e foarte greu sa fie invinsi.Insa Marcos e un concurent serios,si foarte similar in conceptie si filozofie.Tinand seama de cele mai de succes modele TVR,Griffith,Chimaera si Cerbera,care aveau toate V8-uri de cilindree mai mare,se poate spune ca Marcos e chiar mai aproape de traditia TVR decat Sagaris.TSO nu e cu 200 kg mai greu.Masele,din diferite surse,pentru Sagaris sunt intre 1080-1180 kg,iar pentru TSO intre 1090-1190 (apropximativ).Deci diferenta,in cazul ca exista,e insignifianta.Ambele sunt joase,cu ampatament mare pentru lungimea lor,si distributia de mase aproape 50/50 (la TSO am gasit in articole scris fix atat,dar banuiesc ca exagereaza).Teoretic,ambele au ce le trebuie sa fie foarte rapide.
TVR-urile si TSO reprezinta adevaratele masini englezesti,alaturi de Lotus,Caterham,Noble,nu Rolls Royce sau Aston Martin sau Jaguar.Dar snobismul vinde masini,iar un Ford cu pisica pe capota se va vinde evident mai bine decat o masina adevarata.E laudabil ca exista oameni dispusi sa investeasca in astfel de firme mici si obscure pentru multa lume.

alexSHO 21-07-06 17:31

Quote:

Originally Posted by dexter_20
In comparatie cu alte modele (aceleasi performante) sa stii ca este.

si marmota ce zicea.... M5 de ex. costa 79.900euro CIP

Sasha_z 22-07-06 23:31

zici k e o goanga :lol: nu`mi place sincer....nu e genul meu de masina

PauL.LFS 03-08-06 15:19

masina ii destul de misto..dar parca ii prea copiata ;) insa performantele o fac sa fie o super-masina.. de banii aia poate as alege altceva chiar daca nu ar fi asa de rapida :rolleyes2

Nautilus 03-08-06 16:02

Quote:

Originally Posted by alexSHO
si marmota ce zicea.... M5 de ex. costa 79.900euro CIP

...bani in schimbul carora te alegi cu un ditamai tancul, greu de manevrat in spatii mici, de parcat, cu un pret al reviziilor de-a dreptul astronomic si un CASCO pe masura - eu unul as prefera monstruletzul englezesc

~Nautilus

All times are GMT +2. The time now is 13:40.

- Copyright 2026 4Tuning