![]() |
Re: Golf 3 & Altele
Dupa titlul thread-ului da, as cam tinde la Golf 3, dar daca nu ar fi tampeniile astea de taxe mari, etc, m-as duce spre o Calibra, fara sa ma uit in alta parte.
Oricum, cum am spus, astept si alte pareri despre alte masini, pt ca nu vreau sa ma grabesc in alegerea masinii. |
Daca esti pasionat de masini mai vechi uita-te spre Calibra, Astra F sau Kadett, tabla sa fie buna, restul se rezolva, la opelurile vechi sunt f ieftine piesele, plus ca sunt o gramada de masini impecabile aduse din afara pt dezmembrat.
Un motor de 2000, fie ca e 8 sau 16 v ofera destule performante mai ales ptr un incepator, iar ca taxe e f mica diferenta fata de 1.8, ce e sub 2000 inca e acceptabil ca taxe. |
Astra F este prin optiunile mele, iar de Kadett, un GSI, nu prea ma pot apropia din cauza parintilior, pt ca ei nu sunt de acord cu masinile de dinainte de 90, pt ca daca era asa, ma apropiam si de ursuleti, si de alte masini de dinainte de 90. Dar, ei fiind cei care platesc, trebuie sa fac putin si cum zic ei. :oops:
|
Oferta mea ramane valabila.
|
Quote:
totusi masini mai vechi si puternice ai mai gasi: alfa gtv, fiat coupe, opel calibra, volkswagen corrado, ford cougar, bmw e36, toyota celica, hyundai coupe etc. ;) |
| All times are GMT +2. The time now is 04:45. |
- Copyright 2026 4Tuning