![]() |
Re: E36 - 318is
Quote:
|
5 Attachment(s)
A ajuns si muzica ..... 8) mai trebuie doar sa le montez pe cele mai pe spate...cand o sa am timp.
Poza cu filtru ! BONUS!! Urmeaza statiile si un woofer :-P |
Mai nasol ca e iluminat casetofonul verde...totusi poti sa dai pe la un gsm sa-ti puna led-uri smd portocalii in el daca vrei.
Pentru boxele spate ai luat adaptor ? Eu mi-am luat de la metafro sunt vreo 30 lei Btw, daca vrei sa scapi de motorul ala de "rezerva" vorbim,imi dai un pm. Vreau sa trec de la 1.6 la 1.8 is |
Quote:
|
Asa arata adaptoarelehttp://www.metrafo.ro/13/13663/13663...te-pereche.jpg.
Cum se aude sistemul nou ? Eu am facut prostia sa iau un player lg,l-am luat in graba atunci ca era la promotie si avea usb,oricum am boxele stock momentan. Cred ca trec si eu pe un alpine/pioneer, acum mai greu cu alegerea boxelor... |
Salut, frumoasa matza consatene :P, Ti-as sugera sa-ti completezi pachetu m in timp, si fa-i o revizie totala la motor, directie ca sa fii sigur ca nu se intampla ceva aiurea pe acolo asta inainte de toate adica audio si alte prostii pentru simplu fapt ca te poti trezii la un moment dat ca aveai o piesa proasta si pentru aia trebuie sa mai schimbi inca 3. Te salut si tine-ne la curent
|
Quote:
|
Frumoasa, si ingrijita! Sa o stapanesti sanatos. La cat te-a ajuns? Cu tot cu acte la cumparare (nr rosii, asig, etc). Cu filtru ala e cam nasol acolo... dar daca asa vrei tu, asta e. Vorba colegului, sa faci si o verificare pe dedesupt intai, sa nu te trezesti cu vreo surpriza :???: In rest, spor la modificat :D
|
Quote:
|
Quote:
|
Lume, am nevoie AJUTOR!!!! mai precis de un tutorial, ca am incercat zilele trecute sami montez subwooferu si statia si era so patzesc ca Dorel, si nu vreau sa ma duc la altcineva sa mi le puna , vreau sa invat eu, si va rog sa ma ajutati cu un tutorial cu poze daca se poate :D . Merci beaucoup!!!!
|
Ingrijita masina...Bafta la modificari!
|
Ma cam dor ochii cand ma uit la fitrul ala:)) oricum e draguta masina, imi place ca e alba.
Apropo din greseli se invata, daca nu te pricepi la instalatia de sunet nu cumpara difuzoare care iti plac ca aspect sau ai auzit la altii ca sunt "bune" sau deseori ca se potrivesc in vechile locasuri. Eu am mers la o firma de sonorizari si am testat mai multe difuzoare pe masina si credema ca nu tot timpul ce e mai scump si care zici ca e firma buna se aud si cel mai bine pe tipul de masina care o ai. Fiecare usa de masina are rezonanta diferita iar daca testezi acelasi difuzor pe o usa de coupe si pe una de sedan ai sa ramai surprins de diferente si ai sa vezi ca nu e chiar asa cum crezi. Acum sper ca nu te-ai suparat dar eu traiesc pe principiul ca daca tot pun muzica pe masina macar sa pun ceva sa merite. Intrebari legate de sunet gasesti pe topicul specializat pentru asa ceva https://forum.4tuning.ro/382-coltul-incepatorului.html poate ei inteleg ce vrei tu sa spui, dar ca sa conectezi subwooferu la baterie si amplificatorul intre player si subwoofer nu e asa mare branza e chiar foarte simplu sunt doar niste fire. Bafta la tiuuning |
Frumos IS-ul.Interiorul vorbeste mult, la fel si motorizarea.In legatura cu ce zic toti cei de aici, cam au dreptate si anume ca era mai bine daca cumparai un filtru sport pt carcasa originala!Acum fiecare cu gusturile lui.Sa o stapanesti sanatos si fara incidente.Asteptam un tuning de bun gust si multe poze!
|
Alpine Wiess 2 e foarte misto pe e36 coupe. Ce zici te tenteaza? :lol:
https://img821.imageshack.us/img821/57/25578709.jpg |
| All times are GMT +2. The time now is 22:58. |
- Copyright 2026 4Tuning