![]() |
Re: My New Beast Bmw ///M3 E46 :P
Frumoase amandoua, sa te bucuri de nou M
PS: Fa ceva cu e90'ul. Cumparai carcasa la oglinda dreapta, si infoliaza grilele in negru mat, e pacat asa.. |
Quote:
|
Quote:
CUM FACE POZELE CU LIMBA SCOASA???????:)))))))))))HAHAHAHAAAA |
Quote:
la chestia asta ma referam :) |
Quote:
Aaaaa am scris eu gresit , 3-ar vroiam sa scriu :D |
Quote:
am postat sa il felicit pt achizitie si sa vad ce se petrece cu masina. treaba cu pozele e decizia lui, daca doreste sau nu ! |
Quote:
|
Re: E46 - My New Beast Bmw ///M3 :P
Quote:
|
1 Attachment(s)
:twisted: .. to be continued
|
foarte tare este masina . s-o stapanesti sanatos.
te-ai gandit sa o cobori putin din suspensii? , pare cam inalta din cate vad. cum e cu SMG-ul ? plecarile de pe loc cum sunt? are vreo functie gen launch control sau... ( intreb ca n-am avut ocazia sa testez un smg niciodata.) Kitul turbo de la hpf e the best ( dar si preturile ... cel putin de la stage 2 in colo ... te rup) app , la ce stage teai gandit sa pui?... am vz ca pana la stg 2 nu ai nevoie de interne forjate... oricum ar fi o sa fie nebunie pe roti :D. |
Blana rau masina, sa o stapanesti sanatos, sa te bucuri de ea
|
Quote:
Salut, mersi mult pt urari, asemenea. M-am gandit da sa o cobor , zilele astea pt ca n-am avut timp deloc de ea , din pacate !!! O sa-i pun Eibah pro kit . Cu smg-ul cum sa fie senzatie mai ales cand schimbi de pe padele ( drivelogic) .. E rapida, are functia de launch control , are niste moduri de mers, de la mers de iarna care il setezi pana la mod de circuit mod6 , care schimba in 8000 rpm fiecare treapta ... Kit-ul turbo HPF e senzatie dar cum aveam de gand sa o fac grava, sa vand 335-u sa bag toti banii in ea, m-am gandit ca nu se merita , defapt nu se merita acum , poate la anu da ... O sa fie apoi o masina exclusiv de drag si doar atat... M-am gandit sa o fac stage 2 sa zic, dar nu stii niciodata ce nebunie iti vine in cap. Internele oricum erau schimbate toate inainte sa-mi vina kit-ul, ca sa nu am probleme apoi sa stau sa schimb motoare si asa mai departe. O zi buna !! |
Quote:
O sa o las si eu jos pe a mea ca deh nemtii zic TRAUM IN WEISSSSSSSSSSSSS :D |
Foarte frumoasa noua achizitie !
Felicitari ! |
http://************/poze/-unknown-bmw-...azvan-909.html :twisted: :arrow:
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:45. |
- Copyright 2026 4Tuning