Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E46 - My New Beast Bmw ///M3 :P (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/202595-e46-my-new-beast-bmw-m3.html)

quick_silver2 07-08-10 17:59

Re: My New Beast Bmw ///M3 E46 :P

Frumoase amandoua, sa te bucuri de nou M
PS: Fa ceva cu e90'ul.
Cumparai carcasa la oglinda dreapta, si infoliaza grilele in negru mat, e pacat asa..

Ricardinho 07-08-10 18:00

Quote:

Originally Posted by quick_silver2 (Post 3570290)
Frumoase amandoua, sa te bucuri de nou M
PS: Fa ceva cu e90'ul.
Cumparai carcasa la oglinda dreapta, si infoliaza grilele in negru mat, e pacat asa..

I-am cumparat grila negru mat la e90 vine sapt viitoare si capacu de la oglinda il am nou dar trebuie sa-l vopsesc ca e gri deschis ciudat asa.... Le fac si pe alea sapt viitoare .. Ms frumos si tie....

Marian_nebunu 07-08-10 21:54

Quote:

Originally Posted by Ricardinho (Post 3570296)
I-am cumparat grila negru mat la e90 vine sapt viitoare si capacu de la oglinda il am nou dar trebuie sa-l vopsesc ca e gri deschis ciudat asa.... Le fac si pe alea sapt viitoare .. Ms frumos si tie....

auzi sa il scoti pe DAFFYAN =)))))))))))))))LA POZE=)))))))))))))))))

CUM FACE POZELE CU LIMBA SCOASA???????:)))))))))))HAHAHAHAAAA

expres 08-08-10 00:19

Quote:

Originally Posted by Ricardinho (Post 3570093)
Hehe msms , am un fratior mai mare in 4 usi atunci :P dar nu tin numelere o sa-mi pun WPO cum am si pe 5-ar dar sa vad ca alea sunt numere de $ grei :)) sau RZV :P...

la chestia asta ma referam :)

Ricardinho 08-08-10 10:31

Quote:

Originally Posted by expres (Post 3570932)
la chestia asta ma referam :)

Aaaaa am scris eu gresit , 3-ar vroiam sa scriu :D

daffy duck™ 08-08-10 11:35

Quote:

Originally Posted by Marian_nebunu (Post 3570728)
auzi sa il scoti pe DAFFYAN =)))))))))))))))LA POZE=)))))))))))))))))

CUM FACE POZELE CU LIMBA SCOASA???????:)))))))))))HAHAHAHAAAA

tu lipseai arabule ! :lol:

am postat sa il felicit pt achizitie si sa vad ce se petrece cu masina. treaba cu pozele e decizia lui, daca doreste sau nu !

Marian_nebunu 09-08-10 10:28

Quote:

Originally Posted by daffy duck™ (Post 3571411)
tu lipseai arabule ! :lol:

am postat sa il felicit pt achizitie si sa vad ce se petrece cu masina. treaba cu pozele e decizia lui, daca doreste sau nu !

hoooooo ma AL DAFY DE BAHRAIN =))))))) CA GLUMEAM :)))))))

kos_YRC 10-08-10 03:24

Re: E46 - My New Beast Bmw ///M3 :P

Quote:

Originally Posted by Ricardinho (Post 3569204)
The White Pearl ...
Asta e noua mea jucarie, fratiorul 335-ului ... dar e mai naravas si are tulburari grave de comportament in el cu dsc off si sport on :P ... asa ca in scurt timp o sa il turbez si pe el ca e suparat ca el n-are turbine :P ca fratioru lui . :)) hihi
Lasand gluma la o parte, am planuri mari cu el, astept sa-i comand un kit turbo din State , de la HPF mai exact si cu ajutorul lui ELSPA sa facem ceva frumos la masina ... Dar inainte ii pregatesc motorul ( internele ) pt conversie sa tina si sa fie ceva grav in RO :P ...
Dar mai dureaza putin sa mai ma bucur si eu de ea ca e senzatie maxima cum fuge funduletzu ei mancalash eu ...

forta masina...am testat-o azi...mananca asfaltu:))

Ricardinho 21-08-10 17:23

1 Attachment(s)
:twisted: .. to be continued

leonard 22-08-10 00:49

foarte tare este masina . s-o stapanesti sanatos.

te-ai gandit sa o cobori putin din suspensii? , pare cam inalta din cate vad.
cum e cu SMG-ul ? plecarile de pe loc cum sunt? are vreo functie gen launch control sau... ( intreb ca n-am avut ocazia sa testez un smg niciodata.)

Kitul turbo de la hpf e the best ( dar si preturile ... cel putin de la stage 2 in colo ... te rup)
app , la ce stage teai gandit sa pui?... am vz ca pana la stg 2 nu ai nevoie de interne forjate...
oricum ar fi o sa fie nebunie pe roti :D.

tea_radu 22-08-10 05:01

Blana rau masina, sa o stapanesti sanatos, sa te bucuri de ea

Ricardinho 22-08-10 15:34

Quote:

Originally Posted by leonard (Post 3601147)
foarte tare este masina . s-o stapanesti sanatos.

te-ai gandit sa o cobori putin din suspensii? , pare cam inalta din cate vad.
cum e cu SMG-ul ? plecarile de pe loc cum sunt? are vreo functie gen launch control sau... ( intreb ca n-am avut ocazia sa testez un smg niciodata.)

Kitul turbo de la hpf e the best ( dar si preturile ... cel putin de la stage 2 in colo ... te rup)
app , la ce stage teai gandit sa pui?... am vz ca pana la stg 2 nu ai nevoie de interne forjate...
oricum ar fi o sa fie nebunie pe roti :D.

Salut, mersi mult pt urari, asemenea. M-am gandit da sa o cobor , zilele astea pt ca n-am avut timp deloc de ea , din pacate !!! O sa-i pun Eibah pro kit . Cu smg-ul cum sa fie senzatie mai ales cand schimbi de pe padele ( drivelogic) .. E rapida, are functia de launch control , are niste moduri de mers, de la mers de iarna care il setezi pana la mod de circuit mod6 , care schimba in 8000 rpm fiecare treapta ...
Kit-ul turbo HPF e senzatie dar cum aveam de gand sa o fac grava, sa vand 335-u sa bag toti banii in ea, m-am gandit ca nu se merita , defapt nu se merita acum , poate la anu da ... O sa fie apoi o masina exclusiv de drag si doar atat...
M-am gandit sa o fac stage 2 sa zic, dar nu stii niciodata ce nebunie iti vine in cap. Internele oricum erau schimbate toate inainte sa-mi vina kit-ul, ca sa nu am probleme apoi sa stau sa schimb motoare si asa mai departe.

O zi buna !!

Ricardinho 22-08-10 15:38

Quote:

Originally Posted by tea_radu (Post 3601294)
Blana rau masina, sa o stapanesti sanatos, sa te bucuri de ea

Multam Tea` si tu sa o stapanesti sanatos pe a ta e bijuterie ...
O sa o las si eu jos pe a mea ca deh nemtii zic TRAUM IN WEISSSSSSSSSSSSS :D

crysty.bobok 27-08-10 14:30

Foarte frumoasa noua achizitie !
Felicitari !

Ricardinho 29-08-10 13:52

http://************/poze/-unknown-bmw-...azvan-909.html :twisted: :arrow:

All times are GMT +2. The time now is 09:45.

- Copyright 2026 4Tuning