![]() |
Re: E36 - Coupe FFS
7 Attachment(s)
Quote:
ON: Mai 2010 incepe marea schimbare.FFS-ul primeste: Radio CD OEM BMW intro stare foarte buna :D Nuca schimbator ///M luminata Jante Breyton Inspiration pe 18" Serpi noi comandati din germania de pe ebay Intermediara Magnaflow Traseu complet din inox 70mm la AllCustom. Masca+grile FL Soft AA tuning |
frumoasa pisica. bafta cu ea. ai investit ceva in ea,se vede.
|
Erau mai frumoase celelalte jante..si volanu ? nu i-ai facut nimic ?!
|
Quote:
Quote:
volanul ala ce are?am un prieten,cand se suia in masina mea imi spunea mereu ca are impresia ca e volan de Play Station :)) |
e frumos rau volanul...si se conduce si bine. am si eu unul Momo la fel de mic.
|
2 Attachment(s)
Iunie 2010 FFS-ul participa pentru prima data la legale cu 2.5-ul iar rezultatele sunt pe masura.Singura masina care ma batut a fost CZTu` care are 250cp, este turbo si este foarte usoara :)
https://www.youtube.com/watch?v=wxSPJPSJu-E https://www.youtube.com/watch?v=rWV2HHnM9D0 Farurile oem cu angel eyes rosu sunt inlocuite tot cu unele oem dar fara angel eyes. Bandourile normale sunt inlocuite cu unele de ///M Jantele breyton pe 18" sunt inlocuite cu unele Borbet pe 15" pentru Etapa de la Alexeni. |
Ce loc ai luat la alexeni??...ca din cate stiu eu a iesit locul 1 CZT negru locul 2 CZT rosu...si pe 3 o pisica verde YSZ parca asa avea la numar
|
[QUOTE=negoitacata;3582286]Ce loc ai luat la alexeni??...ca din cate stiu eu a iesit locul 1 CZT negru locul 2 CZT rosu...si pe 3 o pisica verde YSZ parca asa avea la numar
bv ma , chiar erea cazul sa_i faci un topic , nu a luat niciun loc la alexeni , asta distractia a contat. |
Quote:
|
Trage foarte bine pentru un 2.5 vanos, ce imbunatatiri i-ai adus?
|
Quote:
|
Quote:
|
6 Attachment(s)
Iulie 2010 se inlocuieste volanul raid cu unul ///M.am inlocuit ornamentele de la prag cu unele de M3.I-am montat clima digitala.am pus si bordul cu air bag in dreapta.i-am pus perdeluta la luneta.I-am mai pus bara fata ///M OEM...
|
ai muncit un pic la ea.. bravo. frumoasa masina, si trage pe masura.
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:32. |
- Copyright 2026 4Tuning